Holokauszt tagadóknak van bármi bizonyítékuk?
Egyik nagyon jó barátom holokauszt tagadó lett, holokamunak hívja... ez engem zavar, próbáltam vele megbeszélni, de mint kiderült szűklátókörű libsi vagyok :D
Van bármi bizonyítéka a holokauszt tagadóknak, vagy csak mind olyan bugyuták mint haverom?
A valasz egyszeru:
A gyoztesek irjak a tortenelmet, vagyis az O szemszoguk ervenyesul.
Nem tagadom, de ami tortent nem biztos hogy ugy tortent ahogy leirtak. A numbergi per anyagat a mai napig nem dolgoztak fel, hala a nemet precizitasbol adodo dokumentum hegynek.
Vagyis bizonyitek van de senkit nem erdekel pontosan mi tortent, csak az amit a gyoztesek mondanak.
Egyeszeru pelda a totalis haboru kezdeten, az angol csapatok civil hajokat is hasznaltak, hadi celokra, ekkor a Nemetek mindenkit kilottek aki arra ment, Erre az angolok tiltakoztak, ugyan ez london bombazasanal, az angolok kezdtek nemetfoldon levo civil celpontokat bombazni, amire hivatalos jeggyzekben tiltakozott nemetorszag, es CSAK ezutan kezdtek londont bombazni.
Amit ma latunk a filmekben vagy olvasunk a konyvekben, azt mutatja hogy a nemetek minden indok nelkul tettek azt amit tettek. De vajon Japan miert csatlakozott a vilaghaboruhoz,tudja-e valaki? Csak nem azert mert az nyersanyag kartell felverte az arakat, persze csak a japanoknak?
Nem erdekes, a provokaciorol mar nincs ilyen szep hollywoodi film.
a holokauszttal kapcsolatban a szemtanu vallomasok a legellentmondobbak, lattam egy dokumentumfilmet ahol ilyen szemtanuk(a sonderkommando tagjai) arrol beszeltek hogy mennyi hullat egettek el, es olyanokat mondtak hogy 3-4 embert beleraktak egy krematoriumba, kemencebe, es 20 perc alatt el voltak hamvasztva. a masik tortenet szerint egy nagy godorben tobb ezer hullat egettek el 30-40 perc alatt hamuva, uzemanyag segitsegevel. volt olyan amerikai katona aki azt vallotta hogy ott volt az auchvitzi taborban amikor felszabaditottak es o mindent latott, de dokumentalva van hogy ugyanabban az idopontban 200 kilometerre volt auschvitztol. es ezek a vallomasok mind tenykent vannak kezelve, mint a schindler listaja amirol sokan azt hiszik hogy igaz tortenet alapjan keszult film, valojaban egy fiktiv konyv adaptacio.
sok az ellentmondas, a holokauszt hallatan mindenkinek egy dolog jut eszebe, volt egy ormeny holokauszt is de a zsidok levedettek a szot, igy az ormeny nepirtas lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!