Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Holokauszt tagadóknak van...

Holokauszt tagadóknak van bármi bizonyítékuk?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon jó barátom holokauszt tagadó lett, holokamunak hívja... ez engem zavar, próbáltam vele megbeszélni, de mint kiderült szűklátókörű libsi vagyok :D

Van bármi bizonyítéka a holokauszt tagadóknak, vagy csak mind olyan bugyuták mint haverom?

2017. júl. 12. 09:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

[link]

A holokamuzasert 1-tol 3 evig terjedo borton jar.

2017. júl. 12. 12:34
 12/32 anonim válasza:
85%
Én egyáltalán nem tagadom, de azt el kell ismerni, hogy a neten pl rengeteg kitalált, kreált, megpénzelt sztori, visszaemlékezés van.
2017. júl. 12. 12:35
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

Naív aki elhiszi egyik vagy másik fél álláspontját.

A 2 világháború alatt a világon és Európában is sok nemzetiségű ember meghalt, most az, hogy tábori körülmények közt, vagy mert pl bombatámadás, kivégzés miatt, ugyan olyan értelmetlen halál. Nem szabad és lehet faji, nemzetiségi, vallási alapon különbséget tenni halál közt!

Már az 1.v.h.alatt Szovjetúnió területén számos koncentrációs tábor létezett, szóval nem náci "találmány"-ahol nagyon sokan meghaltak.

A nácik ezt a módszert alkalmazták azokkal, akiket ellenségesnek, nincstelen földönfutónak, politikai ellenségnek, háborús rokkantnak, dolgozni tudó számkivetettnek tartottak.

Sok legenda és elfogult szempont van elénk tárva, biztos haltak meg zsidók is koncentrációs táborokba, ahogy mások is, de valahogy a Holokausztot mindig felnagyítsa a nyugati közvélemény, média.

Sok furcsa dolog van a konkrét megsemmisítésről, rengeteg ellenvélemény, bizonyíték, leírás van ami cáfolja a tömeges megsemmisítést, ami laikusnak főleg kétséget mutat abban, hogy valóban igaz e, amit olvas, néz, pl natgeon ezzel kapcsolatban.

2017. júl. 12. 12:49
 14/32 EagleHUN ***** válasza:
91%

Tény hogy sokan meghaltak akkoriban (táborokban is).

Az USA hadserege a háború után elég alapos számlálást végzett. Ez a jelentés jóval kevesebbet adott ki mint amit később állítani kezdtek és a világban tényként elfogadni.

Az is tény hogy egy bizonyos népcsoport megkísérli kisajátítani az egészet és ehhez érdeke mégpedig kártérítési érdeke fűződik. Vegyük alapul a 6 millió főt, abból mindössze 2.5-3 millió volt ez a népcsoport.

A többi mindenki más, politikai (baloldali) foglyok, romák, melegek, fogyatékosok...

Nekik semmiféle emlékhelyük emlékoszlopuk, emléknapjuk nincs! Ez is tény!

Szóval továbbra is kérdéses hogy hányan és miben is haltak meg!

Ugyanis nagyon sok volt a táborokban a rossz körülmények miatt elhunyt is, ez is tény. Tífusz meg éhezés is tizedelte az embereket.

A ciánt amit ciklon B-ből fejlesztettek, konkrétan ruha fertőtlenítésre találták ki és használták is sokáig!

Az már más kérdés hogy esetleg eszébe juthatott az őrzőknek hogy másra is lehetne használni. Mert kéznél is volt és olcsóbb mint a golyó! Nyilván.

Találtak is olyan falakat amiben kimutatható a nyoma.

Csakhogy az mind mosodákhoz tartozott, amit "gázkamrák" -nak neveznek ma azoknak az épületeknek a falából ugyanezt nem sikerült kimutatni. Ez hogy lehet?

Arról nem is beszélve hogy a legtöbbet mutogatott ilyen épületet konkrétan átépítették a háború után! Bizonyíthatóan!

Az is tény hogy holtakat égettek el. Ma is ezt tesszük a legtöbb holt testtel. A fertőzésben pl tífuszban meghaltakat meg erősen ajánlott így "kezelni".

Szóval 2 történet rajzolódik ki ha nem 3, és mindre ugyanannyi bizonyíték van.

Szép verzió: - Egyszerűen nem volt elég élelem gyógyszer stb, az összegyűjtött és kényszermunkára kényszerített emberek hullottak mint a legyek. A testeket megpróbálták a fertőzések miatt elégetni. Stb.

Csúnya verzió: Szándékosan gázkamrázták az embereket és bizonyíték eltüntetésként ment az égetés.

A vegyes verzió hogy mindkettő volt, szerintem is valami ilyesmi lehetett. Volt vagy 50-100 tábor ha nem több, csak néhányról talán max 10-ről állítják hogy direkt végeztek ki embereket a legkülönfélébb módszerekkel többek közt ciánnal. Az egyébként is kivitelezhetetlen lett volna hogy 5-10 tábor ilyen rövid idő alatt 6 millió embert eltüntet ahhoz kellett sok tábor is! Hivatalos listában 50db van.

De rendkívül hiányos adatokkal:

[link]

Mindezzel csak annyit szerettem volna mondani amire az előzőek is utaltak.

Egyikünk sem volt ott, így csak másodlagos harmadlagos információink vannak az ott történtekről!

Vagyis mindenki azt hiszi a dologról amit hall amit mondtak neki.

A történelmet a győztesek írják! Ez is tény. És ez saját szájízük szerint történik!

Pl nem nagyon lehet hallani az USA koncentrációs táborairól ahova az USA területén élő Japánok 100 ezreit zárták a háború alatt. A tömeg miatt ugyancsak hullottak az emberek mint a legyek.

Ha esetleg ott is ciánnal fertőtlenítettek és elégették a holtakat és most odamegyünk kutakodni, akkor levonhatjuk azt a következtetést is akár hogy ők is ua csinálták mint a Németek!

Bizonyos érdekcsoportok szintén a saját javukra ferdíthetik az igazságot.

Szóval abszolút igazságot nem fogsz sehol találni! Mindenki a saját igazát fogja mondani!

2017. júl. 12. 13:10
 15/32 anonim ***** válasza:
44%

a neonáciknál már csak az ilyen social justice warriorok a rosszabbak

tízen éves koromban én is úgy gondoltam, hogy aki holokamuzik az csak egy világi tapló lehet

aztán rájöttem, hogy bizony a mi liberális demokráciánk keményen megfeneklett, és semmi meglepő nincs abban, hogyha valaki szélsőséges alternatív állameszmények után nézelődik

az hogy ő holokamuzik, az egyedül nektek libsiknek köszönhető, és a képzelt felőbbrendűségnek

te egyébként hisztizhetne éppen arról is, mint a törökök, hogy nem volt örmény népírtás, vagy az amerikaiakkal, hogy nem is volt fekete rabszolgaság, vagy dél-afrikaiak, hogy az apartheid az nemisúgyvót

2017. júl. 12. 14:22
 16/32 anonim ***** válasza:
35%

de a lényeg, hogy a holokamuzás egyébként független a zsidóktól

azért támadják a holokausztot, mert ez a liberálisok egyik legkedvesebb dogmája

a liberálisok már nem a rendszerkritikus értelmiség

ők a rendszer

2017. júl. 12. 14:42
 17/32 anonim ***** válasza:
4%

"Vegyük alapul a 6 millió főt, abból mindössze 2.5-3 millió volt ez a népcsoport."

nem. a 6 millió az a zsidó.

teljes táborokban odaveszett életet pl. kommunistákkal, melegekkel, cigányokkal stb. együtt 11 millióra teszik.

2017. júl. 12. 17:51
 18/32 EagleHUN ***** válasza:
81%

Direkt nem linkeltem be ezt a korábbi hozzászólásomnál:

[link]

Az itt lévő listából ha valaki összeadogatja a "halottak becsült száma" oszlopból a számokat akkor kb megkapja a 6 milliót! És ez az összes! Nem csak egy népcsoport halottai!

Én nagyvonalúan ha több érték is volt akkor a nagyobbat vettem alapul, ha becsült érték volt akkor felfelé kerekítettem. Ahol csak az előtte lévő oszlopban volt szám ("foglyok becsült száma") és a halottak száma üres ott a foglyok számának 10%-ával számoltam halottakat. Ahol nem volt semmi oda is beírtam pár százat. És így kijött egy majdnem 6 millió fős érték!

Még a nagyvonalúságom ellenére sem haladta ezt meg!

Szóval kedves #17-es amit te csinálsz na az az igazi "holokamu"!

A felnagyítása is az nem csak a lekicsinyítése!

Előbb olvass és tájékozódj aztán nyögj be adatokat!

Leülhetsz!

1-es!

Megbuktál!

2017. júl. 13. 11:40
 19/32 anonim ***** válasza:
48%
2017. júl. 13. 12:40
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
18, ebben a táblázatban nincs fajilag kimutatva a 6 millió zsidó melyik táborban halt meg, csak heterogén fogjokról van szó. Nem lehet olyan egyértelmű több milliós zsidó kivégzését bizonyítani, mint pl a sebrenicai mészárlást,vagy a holodomor esetében, vagy az örmény népírtásnál.
2017. júl. 13. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!