Holokauszt tagadóknak van bármi bizonyítékuk?
Egyik nagyon jó barátom holokauszt tagadó lett, holokamunak hívja... ez engem zavar, próbáltam vele megbeszélni, de mint kiderült szűklátókörű libsi vagyok :D
Van bármi bizonyítéka a holokauszt tagadóknak, vagy csak mind olyan bugyuták mint haverom?
"rengeteg ellenvélemény, bizonyíték, leírás van ami cáfolja a tömeges megsemmisítést"
Egyet kérhetnék? Mármint bizonyítékot.
Mondjuk alapvetően nem lehetett öncélú népírtás a céljuk, hiszen az nagy pazarlás lett volna.
Munkatáborok voltak, alapvetően hasonlóak mint a gulág, ahol ugyan úgy nem ritkán megölték a munkára alkalmatlanokat, mégsem emlegetjük, mint magyar népirtást.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy a nácik faji ideológiája, valami hihetetlen kuriózum lett volna. Ugyanekkor az USAban még javában nem voltak egyenjogúak a feketék.
Szóval alapvetően a józan szemlélethez fel kéne számolni azt a legendáriumot, amit a történészek a nácikra lőcsölnek, pedig a korszak sajátja volt.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
Eeeez a bizonyíték?
Félreértés ne essék nem a holokausztot tagadom.
Az imént megosztott linkekben lévő események viszont agyonhalgatottak az eddig szóban forgóval szemben.
Ahol ráadásul a számadatokat és jelentőségét is ferdítik.
De miért is?
Németet vagy Magyart ölni tán kisebb bűn?
#21 Andizsuzsi részére(is), bár kicsit hosszú, nyilván eme okfejtésre is azt fogja írni, hogy hadova, de nem csak eme cikk ír tárgyilagosan megkérdőjelezve a tömeges népírtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!