Lehetséges lesz valaha az időutazás? 20/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:51
81/115 anonim válasza:
Marcius 28, 2010. Dominikan ebredek. Nagyon meglepedok, de nagyon orulok. A mai tudasommal ebredek fel.
82/115 anonim válasza:
Mar nem birom tovabb, vissza kell mennunk az idoben.
83/115 anonim válasza:
Dominikan ebredek fel a mai tudasommal. Nagyon meglepodok, de felsohajtok, hogy vegre visszamentunk az idoben. Nagyon faradt vagyok mar lelkileg. Erre a napra pont jo lesz visszamenni.
84/115 anonim válasza:
2010 marcius 28. Ez a mai nap, vasarnap. Holnap hetro, az utolso nap Dominikan. Felvirrad a nagy nap. A mai tudasommal megyek vissza. Mindenki mas memoriaja torlodik.
85/115 anonim válasza:
Dominikan ebredek, meg meg lehet oldalni az eletemet. A mai tudasommal ebredek fel es felsohajtok, hogy vegre megtortent. Mindenki mas emlekezete torlodik. Mar nem birom tovabb, ennek meg kell tortennie. Nem tehetek rola, hogy b12 hianyos voltam egy eleten at. Nem tehettem rola. Vissza kell menni az idoben.
86/115 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy korabbra vissza tudok menni, de ha ezen a napon ebredek fel Dominikan, az mar nekem nagyon jo lesz. Onnantol meg jol tud alakulni az eletem. Menjunk mar.
87/115 anonim válasza:
2010-03-28
Ezen a napon ebredek fel Dominikan. Muszaj visszamennunk. Nincsen mas lehetoseg. Minden keszen all a tranziciora. Nekem az eletemet menti meg a B12 injekcio, Edesanyamat megmenthetjuk a raktol, visszakaphatom a kapcsolatomat Jozsival, mert a B12 hiany nem teszi tonkre a kapcsolatot az allando depivel es faradtsaggal. Vehetek egy szep lakast Budapesten a Raday utcaban 2013-ban es turistaknak a Corvin negyedben. Csak vissza kell mennunk arra a napra, amikor ezt a kerdest posztoltad.
88/115 anonim válasza:
Holnap Dominikan ebredek es csak nekem nem torlodik a memoriam. Ujjongok oromomben!!
89/115 anonim válasza:
2010 marcius 28: Dominikan ebredek fel a mai tudasommal. A plafonba ugralok oromomben.
90/115 anonim válasza:
2010 marcius 28. Dominikan ebredek a mai tudasommal. Nagyon orulok, a vilag legboldog embere vagyok. Mennunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!