Lehetséges lesz valaha az időutazás? 20/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:51
51/115 anonim válasza:
Nekem mar az is jo, ha visszamegyunk 2010 marcius 28-ra, amikor feltetted ezt a kerdest. Nekem tokeletesen megfelel az a datum. Csak menjunk vissza holnapra. Dominikan kell, hogy felebredjek az egesz csaladdal egyutt. Akkor tudom, h sikerult.
52/115 anonim válasza:
Marcius 28, 2010: Erre a napra megyunk vissza. Dominikan ebredek, de az agyam frissiben az akkori dolgokra emlekszik, ami 2010 es 2017 kozott tortent, arra csak halvanyan. Amit teszek: masnap elmegyek egy gyogyszertarba es feltankolok B12-vel az egesz csaladnak. Amikor visszaerunk, akkor beleteszem az osszes penzt a Netflixbe November 17-ig. Nyitok egy ROTH IRA-t Edesanyamnak es magamnak is. Amikor visszajovunk az USA-ba, akkor elmegyek gastroenterologushoz es megcsinaltatom a gastroscopiat, B12 szintet, es a spectracellt. Elkezdem a B12 vitamin kurat es az egesz csaladnak beadok B12-t. Edesanyamnak megrendelem a taplalekkiegeszitoket, elkezdi a gerson dietat es beonteseket. Csinalunk egy szulinapi bulit neki a magyar clubban. Bejarunk a citybe minden hetvegen, es adok egy honap notice-t a munkamnal. Elkezdek egy hizokurat a B12-vel. Majusban elmegyunk egy alaskai cruise-ra, majd juniusban hazamegyek Rovinjra. Adok B12-t Bozsi neninek. Mar akkor megismerem Jozsit. Elmegyek Csopakra nyaralni a baratnokkel. Beperlem a pszichiatriat nagyapam miatt. Leforditom a could it be b12? konyvet. Elkezdem az EURO nyelviskolat, de az oreg szulinapjara visszajovok. Majd elkezdjuk elni az eletunket, miutan meghal.
53/115 anonim válasza:
vissza kell mennunk 1995 februar 23-ra. Szent Tamason ebredek fel az akkori es a mai tudasommal. A mentalitasom visszamegy 16 eves szintre. Orvendek nagyon annak, hogy nyaralunk. Megvan meg a nemet tudasom nagyjabol, es meg valamennyire emlekszem az oroszra is. Beletesszuk az osszes penzt az Ascend Communicationsbe. A nyarra mar megduplazodik legalabb, ha nem triplazodik. Akkor elkoltozunk az oregtol.
54/115 anonim válasza:
2010 marcius 28. Erre a napra akarok felebredni. Vasarnap lenn Dominikan. A memoriam visszafele frissul, a friss emlekek vannak az agyamban. Hetfon elmegyek a farmacia-ba b12-vel feltankolni. Amikor visszajovunk, akkor elmegyek b12 tesztre a verben es elmegyek spectracellhez. Megveszem a could it be b12? konyvet es leforditom magyarra. A pure encapsulationstol megrendelem azokat a taplalekkiegeszitoket, amelyek kellenek a rak ellen. Adok egy notice-t a munkamban, 2 honapot. Felhizlalom magamat 2 honap alatt es hazamegyek Rovinjra.
55/115 anonim válasza:
Holnap vasarnap, ugyanugy mint akkor. 2010 marcius 28. A mai tudasommal ebredek fel Dominikan. Hetfon elmegyek a gyogyszertarba b12 injekciot venni. Majd amikor visszaerunk, akkor elmegyek. Spectracellhez es egy sima b12 vertesztre. Az egesz csaladnak beadjuk. Megrendelem a could it be b12? konyvet es leforditom. Hazamegyunk a nyarra es elmegyek Csopakra a lanyokkal.
56/115 anonim válasza:
Nekem lehetsegesnek kell lennie. 1978 februar 29-re kell visszamenni a mai tudasommal. Az anyamehben ebredek fel. Letekerem a nyakamrol a koldokzsinort.
57/115 anonim válasza:
2010 marcius 28. I mai es akkori tudasom kombinalva ebredek fel Dominikai Koztarsasagban. Elvezem a vasarnapot Majoval. Hetfon elmegyek egy gyogyszertarba b12-ert, egy egesz borondnyivel.
58/115 anonim válasza:
A Dominikai Koztarsagban ebredek fel 2010 marcius 28-an. Minden tudasom torlodik, csak egy level, amit onmagamnak cimeztem a bizonyiteka, hogy visszaporgott az ido.
59/115 anonim válasza:
Nekem lehetsegesnek kell lennie. Holnap arra a napra kell felebrednunk, amikor ez a kerdes posztolva lett.
60/115 anonim válasza:
2010 marcius 28: amikor posztoltad ezt. A mai eszemmel megyek vissza erre a napra. Meg van ket nap a nyaralasbol. A Dominikai Koztarsasagban ebredek fel. Eloszor nagyot csodalkozom, majd el kezdek nagyon orulni. Kikelek az agybol es kimegyek futni a tengerpartra. Megmondom Majonak, hogy meglatogatom Bremenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!