Ha az időutazás valaha is megvalósul akkor miért nem jöttek még vissza?
Szerintem meg ha lehetséges is lesz, amit kétlek, akkor sem fognak élni vele, mert túl veszélyes.
Szerintem max. a "múltba nézés" lesz lehetséges.
L
egy elmélet:"Ha az időben viszaugranánk akkor új valóságot is nyitnánk"
magyarul ha vaszamenék az időben akkor a valaságott ott nyitnák meg ahová szeretünk volna meni
Lehet hogy ügyesen titokban tartják mint a
Vissza a jövőben
Marty Mc Fly és Emett Brown
Van néhány ókori lelet ami időutazással lenne magyarázható...
Pl:1 oldalról letöltöttem 1 képet(már nemtom melyik oldal volt),ami hieroglofákat ábrázolt és az egyik jel tisztára 1 helikoptert ábrázolt,a másik nemtom milyen gép volt de 1 űrhajónak nézett ki.
"1 oldalról letöltöttem 1 képet(már nemtom melyik oldal volt),ami hieroglofákat ábrázolt és az egyik jel tisztára 1 helikoptert ábrázolt,a másik nemtom milyen gép volt de 1 űrhajónak nézett ki."
Tipikus.
Aki bele akar magyarázni valamit, az bele is fog.
Az ókori Egyiptomban rendszeresen megtörtént, hogy feliratokat letöröltek, újravéstek, átírtak.
De persze a régi felirat nem mindig tűnt el.
És hogy, hogy nem, egyes hieroglifákat ha egymásra írsz, akkor úgy néznek ki, mintha helikoptert, tengeralattjárót, űrhajót ábrázolnának.
Marhaság az egész.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!