Ha az időutazás valaha is megvalósul akkor miért nem jöttek még vissza?
Erről beszéltem(ezt a képet,de nem erről az oldalról szedtemle,ezt csak most megtaláltam)
Hát végül is lehet, hogy nem lett volna világháború, csak valaki visszajött és pont ez irányba terelte a dolgokat.
A legutóbbi lottó-ötös nyertes is gyanús, honnan tudta a számokat?!
Én a British Museumban láttam egy domborművet -ókori asszír- ami egy város ostromát ábrázolja és egy tank van rajta:)
De persze, az nem repeszgránátokat lövöldözött, hanem egy faltörő kos volt fa burkolattal bevonva:) Mindenesetre lefényképeztem, jópofa.
Sok elképzelés van az időutazásról, rengeteg novella, regény, stb. Elméletileg lehetséges, s ahogy a fizika változhat, soha, semmire sem szabad azt mondani hogy kizárt:) De egy biztos: Te erről sose szerzel tudomást, mert ez már politika, stb lenne:)
Szerintem csak előre lehet majd utazni.
Akit érdekel az időutazás és a múlt esetleges megváltoztatása,(vagy meg nem változtathatósága)az nézze meg a Végső Visszaszámlálás című filmet(sci-fi) Nekem nagyon tetszett.
Stephen Hawking megadja neked a válaszokat:
http://www.youtube.com/watch?v=QwtyRE8NIBM - 1/3
Kérdésre válaszolva :)!
Talán visszajöttek csak ezt nem akarják, hogy tudjuk mert az változtatna a jövőn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!