Lehetséges lesz valaha az időutazás? 20/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:51
72/115 anonim válasza:
Marcius 28, 2010 - Dominikan ebredek fel a mai tudasommal. Mindenki mas tudasa torlodik, vagyis visszaalakul olyanna, amilyen azon a napon volt. Elkerem Majo elerhetoseget, hogy meglatogassam juniusban. Hetfon elmegyunk a gyogyszertarba B12 injekciokert. Meg nem adom be, hanem cask feltankolok egy borondnyivel. Visszajovunk az USA-ba es szerdan megyek dolgozni. Reggel irok e-mailt Dobos Katinak, hogy rendezze nekem Rovinjt es a Balaton Salsa Cogresset. Adok egy honap felmondast. Aprilisban rendezek egy meglepi partyt a Garfield Clubban. Majusban elmegyunk Alaksaba.
73/115 anonim válasza:
2010-03-28 - erre a napra ebredek fel Dominikan a mai es akkori tudasommal.
74/115 anonim válasza:
Dominikan ebredek fel a mai tudasommal, mindenki mas memoriaja torlodik. Hetfo van, meg hatra van egy csomo ido a vakaciobol. A mai tudasommal ebredek fel. Fogalmam sincs semmirol. Az egyeduli, amit tudok: b12 hianyos vagyok. Kimegyek egy gyogyszertarba es veszek egy borondnyi b12-t. Elvezem a vakaciot, 31 eves vagyok. Visszajovok az USA-ba es szakitok Andyvel, mert undorodni fogok tole. Elmegyek b12 es gluten anti-test tesztre a verben, elmegyek spectracellhez, megvan az enterolab eredmeny. Megrendelem a konyveket es nekiallok forditani oket. Minden hetvegen bemegyunk a citybe vagy a kornyekre kirandulni. Beadjuk mindenkinek a b12-t. Edesanyam elkezdi szedni a rakellenes szereket. Hazamegyek Rovinjra. Megismerem Jozsit. O meg nem ismer engem. Ez az, megvan. :)
75/115 anonim válasza:
2010 March 28. Dominikan ebredek fel egy vasarnapi napon. Depis vagyok es vekony, de boldog, hogy visszamentunk az idoben. Masnap elmegyek B12 injekciot venni.
76/115 anonim válasza:
Itt azt irjak, nem lehetseges az idoben visszautazni. En csak arra a napra akarok visszamenni, amikor ez a cikk irodott: 2007. marcius 7. Torolni akarom mindenki memoriajat, beleertve az enyemet is. Csak egy level es 5 konyv megy at a ter-ido kontinuumon. A kovetkezo fog tortenni: felebredek es megyek a Kipnishez dolgozni. Minden ugy tortenik, ahogy akkor. Onnantol fogva tudom jol alakitani az eletemet: szervezek Edesanyamnak egy szulinapi partyt. Minden penzt beleteszek a first solarba. Nyitok egy Roth IRA-t.
77/115 anonim válasza:
Nekem vissza kell mennem az idoben, nincsen mas valasztas
78/115 anonim válasza:
En holnap Dominikan akarok felebredni azon a napon, amikor ez posztolva lett.
79/115 anonim válasza:
2010 marcius 28: erre a napra ebredek a mai tudasommal Dominikan. Abszolut meglepodom, a grand oasis marien single szobajaban. Vekony vagyok es faradt a B12 hianyatol. Teljesen elkepedek, azt sem tudom hirtelen, hogy mit tegyek. Emlekszem, hogy Edesanyamek melyik szobaban vannak. Atmegyek es jol megolelgetem Edesanyamat. Ma vasarnap van, mar majdnem vege a vakacionak. Atnezem a borondot, felprobalom oromomben az osszes ruhat. Remelem, hogy talalkozom Majoval, mert fogalmam sincsen, hogy hol lakik. Hetfon elmegyek a gyogyszertarba es feltankolok B12-vel. Kedden visszautazunk az USÁ-ba. Elmegyek spectracellre, cyrexre es sima B12 vertesztre. Szervezek egy meglepi szulinapi partyt Edesanyamnak aprilisban. Megveszem a Could it B12?, GAPS, put your heart in your mouth konyveket es elkezdem oket leforditani. Felveszem Dobos Katival a kapcsolatot, hogy megyek Rovinjba es a Balaton Salsa congressre. Majusban elmegyunk egy cruise vakaciora Alaskaba. Kikerem a uscis-tol a ket eves eltavot. Az osszes penzt beleteszem a Netflixbe. Megrendelem Edesanyamnak a rakellenes taplalekkiegeszitoket. Lerendezem a nyugdijalapot (ira es oarc). Nem megyek el az eskuvore, hanem hazamegyek. Viszem haza a rengeteg B12-t es minden csaladtagnak beadom. Edesanyamnak veszunk kerozint, elmegyunk a gerson kozpontba, veszunk beonto keszuleket, veszunk Fuves Gyuri bacsitol teakat. Megszerezzuk a cannabis olajat is a 35%-os hydrogen peroxide mellett. Otthonmaradok az euro nyelviskolara. Az oreg lehet elel decemberig, de csak egyutas utat veszek meg. Amikor az oreg korhazba kerul, akkor visszarepulok.
80/115 anonim válasza:
2010 marcius 28. Dominikan ebredek a mai es akkori tudasommal. Meglepodok nagyon, de nagyon boldog vagyok. Mindenki mas memoriaja torlodik. Felebredek es kimegyek futni a tengerpartra. Vasarnap van, uccso elotti nap a nyaralasbol. Hetton elmegyek egy egesz borondnyi B12-ert a gyogyszertarba. Megbeszelem Majoval, hogy elmegyek Bremenbe. Visszajovok es csinalok egy bulit Edesanyamnak es JB-nek. Az osszes penzt beleteszem a Netflixbe. Felmondok a munkahelyen es elmegyunk Alaskaba. Aztan Nemetorszagba es utana Rovinjba. Megrendelem a taplalekkiegeszitoket Edesanyamnak, hydrogen peroxidot, kerozint, rakellenes teakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!