Lehetséges lesz valaha az időutazás? 20/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:51
41/115 anonim válasza:
A kérdésed felkerült ide is...
44/115 anonim válasza:
Te bolond :D Dugnálak, msn?
16/L
46/115 anonim válasza:
Szerintem csak egy aranyos,jópofa agyhalott baromság.Egy kis merengés. Semmi több. Multat már nem lehet többé visszaforgatni,mert ha létezne,akkor eleve tudni kéne róla. Jövőbe utazás fénysebességgel,vagy annál is gyorsabban viszont lehetséges lehet,én úgy hallottam,és nem kizárt hogy lenne valós alapja.Csak hát onnat se lehetne visszatérni a jelenbe. Ha meg a jövőben már nincs semmi,mert bekövetkezett egy globális katasztrófa,akkor csumi van!
47/115 walk w1th mee válasza:
ez ikszdé:D ez igy estére tökjól esett:D
48/115 anonim válasza:
te szerencsétlen. :D valószínű van időutazás, ha ilyen hamar öregedtél 18évet..
49/115 anonim válasza:
Az időutazásra visszatérve igen lehetséges már most is de több 10 000-20 000 évig eltarthat találni kéne egy féregjáratot amit valószinüleg jelenleg még nem talált ember ,de ha minden igaz és egyszer találunk egyet akkor lehetséges lesz az időutazás de persze nem foglyák rögtön kihirdetni hisz elösször biztos kisérleteket végeznek hogy ezzel a féregjáratal biztosan megtudják-e valósitani de nemhiszem hogy világszerte kikürtölnék ha lenne . xd
50/115 anonim válasza:
remélem igen,helyre kéne hoznom a személységemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!