Lehetséges lesz valaha az időutazás? 20/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 21:51
61/115 anonim válasza:
2010 marcius 28: erre a napra akarok visszamenni az idoben.... Dominikan akarok felebredni. Mit szoltok ehhez?
62/115 anonim válasza:
Nekem pedig az a keresem, hogy arra a napra ebredjek, amikor ezt posztoltad. Az eletemet mentene meg. De jobb lenne 1992 nyara, amikor a haverokkal a Balcsi partjan nyaraltam. De ennel meg jobb: 1978 marcius 19. Pont 39 evet megyunk vissza es az anyamehben ebredek fel a mai tudasommal. Nyerunk a lotton es apam meghal az ocsem szuletese utan. Ez a kivansagom. Akkor azt az eletet kapom, amit megerdemlek.
63/115 anonim válasza:
Nekem vissza kell menni az idoben arra a napra, amikor ez irva lett. Dominikan kell felebrednem hetfon. Elmegyek egy gyogyszertarba esveszek b12 injekciokat.
64/115 anonim válasza:
2010 marcius 28: ma van ez a nap, amikor posztoltad ezt a kerdest. Holnap 2010 marcius 29 van, 2010-ben. A mai tudasommal megyek vissza. Nagyot csodalkozom, hogy a Dominikai Koztarsasagban ebredek fel. Elmegyek B12-ert egy farmaciba
65/115 anonim válasza:
1985: amikor irtam a kepeslapokat Csempeszkopacson. Arra a napra akarok visszamenni. Aztan nyerunk a lotton.
66/115 anonim válasza:
03-28-2010: holnap vasarnap, a DR-ban ebredek. Az elso utam a gyogyszertaba vezet es veszek B12-t.
67/115 anonim válasza:
Visszamegyunk arra a napra, amikor ezt posztoltad. Pont 7 evet megyunk vissza holnapra. Dominikan ebredek, egy vasarnapi nap. Mindenki memoriaja torlodik, kiveve az enyemet. Nekem megvan az akkori es a mostani tudasom. Vekony vagyok es depis. De meg rendbe tudom hozni a dolgokat. Hetfon elmegyek b12-ert. Visszaerek az usaba, elmegyek gluten es b12 vertesztre, spectracellre. Csinalok egy szulinapi bulit Edesanyamnak. Elmegyunk Alaskaba. Beleteszek minden penzt a netflixbe. Felveszem a kapcsolatot Dobos Katival. Hazamegyek Rovinjba es a balaton salsa congressre. Edesanyamek is hazajonnek es bejarjuk egy kicsit Mo-ot. Megismerem Jozsit es otthonmaradok oktober 16-ig. Utana megyunk mexicoba. 2011 tavaszan utazunk egyet az usaban es megcsinalom az allampolgarsagit es eladjuk a hazat. 2011 nyarat vegigfesztivalozzuk. 2011 oszen europai korut, 2012 tavaszan del-amerikai korut. 2012 nyaran eskuvo.
68/115 anonim válasza:
Marcius 29, 2010: visszamegyunk erre az idopontra: Edesanyam es en tartjuk meg a memoriankat. Elmegyunk egy gyogyszertarba es megveszem a b12-ket.
69/115 anonim válasza:
Visszamegyunk arra a napra a mai tudasommal, mindenki mas memoriaja torlodik. Vasarnap van, Dominikan vagyunk, megyek ki a tengerpartra a csaladdal. Futok, napozok, elvezem, hogy visszament az ido. Kicsit megnyugszik az agyam. Osszeszedem a gondolataimat. Beszelgetek Majoval. Megbeszeljuk, hogy elmegyek hozza. Hetfon elmegyek B12-ert a varosba. Vekony vagyok es energiahianyos. Kedden visszamegyunk az usa-ba. Beleteszek minden penzt a netflixbe. Elmegyek gluten antitest es b12 vertesztre valamint spectracellre. Adok ket honap felmondasi idot. Minden hetvegen bemegyunk a varosba vagy valamilyen kirandulast szervezunk. Kozben leforditom a b12-rol szolo konyvet, a Gaps-et es a put your heart in your mouth. Felveszem a kapcsolatot Dobos Katival es elmegyek Rovinjba, megismerem Jozsit. Vegigfesztivalozom a nyarat. Elmegyek az euro nyelviskolaba es maradok, amig az oreg meghal. Utana elmegyunk mexicoba 22 napra. Atteszem a penzt a gmcr-ba. Tavasszal elmegyek Argentinaba spanyolt es tangot tanulni. Edesanyamek lejonnek 2 hetre a szulinapjara. 2011 nyarat is otthon toltjuk. 2011 osszel elmegyunk cross-usa utra. Kozben megcsinaljuk az allampolgarsagi tesztet. 2011 szept 14-en eladom a gmcr-t es oktober 7-en veszek HW-t. Amikor megvan, akkor megyunk del-amerikaba George-dzsal 2012 tavaszan. 2012 aprilis 19.-en megvesszuk a szonyegeket es majusban eladjuk a hazat. Csapunk egy bucsu bulit a garfieldi magyar clubban, ami Edesanyam szulinapi meglepi bulija lesz. Csak par dolgot viszunk haza. 2012 nyarat is vegigfesztivalozzuk. 2012 osszel cross-europa tura nov 1-ig. Csapunk egy meglepi bulit Jozsinak. 2013 januar/februar/marcius 24 bejarjuk Azsiat. Marcius 25-en veszek ki penzt a netflixbol es atvaltom forintra es bevasarolunk ingatlanokbol. 2013 nyarat vegigfesztivalozzuk es csapunk egy lakodalmat es elkezdunk a babaval probalkozni. 2013 oszen elmegyunk ausztraliaba es uj zelandba. 2014 januar eladom a netflixet es veszek applet nov 24-ig. 2015 januar 5 visszaveszem a netflixet. 2014-ben elkezdem a Maitland tanfolyamot elvegezni. 2015 december 4 eladom a netflixet es veszek gmcr-t. Megveszem almaim hazat. 2016-ban megszulom az elso gyermekem, majd 2018-ban a masodikat.
70/115 anonim válasza:
Holnap Dominikan ebredek 2010 marcius 28.-an a mai es akkori tudasommal, de az akkori mentalitasommal. Mindenki mas memoriaja torlodik. Hetfon elmegyek B12-vel feltankolni a gyogyszertarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!