Az igaz, hogy a zsidók után minket irtott volna ki Hitler?
"15:46 te aztán egy igazán nagy prof lehetsz...azért nem mindent a zsidók állítanak, a túloldal, aki el akarja kenni a történelmet, ugyan olyan mocskos. szóval te csak ne pofázz"
Amíg megírtam a szöveget képzeld ki sem nyitottam a számat. Nem tudom így miről beszélsz, de majd kigyógyulsz belőle ubulka, vagy hülye maradsz...
Mindenkinek saját joga eldönteni hogy miben hisz, az már más hogyha tagadod azonnal le is csukhatnak érte (nesze neked demokrácia). Én véleményem az hogy népírtást a nácik nem igazán akartak rendezni. Én elolvastam a mein kampfot és valóba csak a deportálásról beszél benne Hitler. Az egy dolog hogy útálta többek között pl. a zsidókat is, de erre meg is volt az oka. Gondoljunk csak a mai magyarországra hogy hol állunk, és hogy kik azok akik az állami pénzt elsuvvasztják. (többnyire zsidók és cigányok, illetve zsidóbérencek)Saját véleményem szerint a zsidók csak a helyzetüket kihazsnálva megalapoztak maguknak egy olyan sztorit (holokamu) amivel bebiztosították magukat minimum 300 évre. Ennyi idő alatt éppen be tudnak helyezkedni mindenhova ahonnan butíthatják a kis agyatokat lásd (média). Abból lehet megállapítani azt hogy kik irányítják a hatalmat, (winston churchilí elmondása alapján aki ráadásul ellenkező oldalon állt) hogy a rendőrség melyik szervezetet tiltja a lejobban, melyiknek nem engedélyez működést.(pl.: vér és becsület) Gondoljunk bele hány magyarellenes szervezet működik ma mo-n. Mazsihisztől kezdve akármin át. Ők meg cionisták, ami nem más mint a zsidóimádók (magyarul mindenki dögöljön aki nem zsidó). Szent könyvük a talmud is tartalmazza ezeket nyíltan. Én ezt is olvastam. Téged mint más embert aki nem zsidó gójnak hívnak ebben ami annyit tesz magyarul hogy ökör.Ilyet is tartalmaz a könyvük hogy egy zsidó megölése bűn, de egy gój megölése dicsőség. Vagy ahogy drága tomcat barátom is idézte egyszer, nyugodtan megerőszakolhatsz egy 3 éves kislányt mert úgyis visszanő a szűzhártyája. Millió egy ilyenne van teli. Ajánlom hogy először olvassuk a talmudot majd a mein kampfot és megértjük hitler gondolatmenetét. Én speciál nem vagyok náci, és nem is éljenzem őket, de természetes emberi tulajdonság hogy ahhoz pártol az ember akitől kaptunk is valamit. A náciktól kaptunk északerdélyt, gazdasági fellendülést, kötelező munkát és nem segélyen élést, míg a zsidóktól most azt kapjuk hogy lassan tilos lesz magyarul beszélni, egyre nehezebben élünk (tudatosan nehezítik az életünket) eladják drága pajtásaiknak szarért hugyért a magyar földet (pl casinó botrány) és teljesen kifingatnak minekt. Még mindig nem vagyok náci, csak józan magyar gondolkodású ember. Bár ilyenkor szükség van az erőszakra amikor így eltiporják az általános nemzeti öntudatot, magyarul ma hungaristának vallom magam, ha sikerül elérni céljainkat akkor meghazaszerető magyar leszek. (semmi köze a hungaristának a nácihoz mielőtt valaki itt azzal jönne)
Ajánlom mindenki figyelmébe a következő kis videót aki a holokamuról többet akarna megtudni, és érdekes módon soha nem került be a médiába (vajon miért? XD) Nézd végig mind a 6 részét, és olvasd el a more infóban szereplő szöveget is.
http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo&feature=PlayList&..
Üdv! Kitartás Magyarország! Ne hagyjátok magatokat befolyásolni a mocsk médiának mert most még az a főfegyverük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!