Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy a zsidók után...

Az igaz, hogy a zsidók után minket irtott volna ki Hitler?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 22:22
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

3 részre osztotta az emberiséget

1 árja nép (német szőke tisztavérű)

2 szolga nép (szolgálnak de nem írtják ki őket ide tartoztunk volna mi is ha megnyerte volna a háborút)

3 kiírtandó nép Zsidó, néger , cigány

+a melegek ,fogyatékosok

2009. szept. 27. 22:29
 2/33 anonim ***** válasza:
78%
Ezt meg hol hallottad? Mivel nem vagyunk árják,legfeljebb csak a gyarmata lettünk volna Németországnak,,de ki biztosan nem írtott volna bennünket.
2009. szept. 27. 22:29
 3/33 anonim ***** válasza:
68%
Ez az, ami sosem derül már ki, de mivel eszeveszett baromság (kiírtani népeket elég nagy hülyeség, nem racionális), és Németország pedig jól élt, jó gazdasága volt és a rendszer jól működött, ezért kicsit ellentmondásos. Aki Hitlert hülyének nevezi az nem gondolkodik.
2009. szept. 28. 11:35
 4/33 anonim ***** válasza:
30%
Hitler nem irtott senkit!Bedőltök a zsidók által írt törikönyveknek???Nézzetek már utána!Amúgy meg ha irtott volna...hát...jól tette volna!
2009. szept. 28. 17:47
 5/33 A kérdező kommentje:
utolsó válasz író ezt most komolyan gondoltad?
2009. szept. 28. 18:42
 6/33 anonim válasza:
57%
szomorú, hogy vannak ilyen emberek, mint az utolsó válaszoló
2009. szept. 28. 20:15
 7/33 anonim ***** válasza:
53%

hát én nem tudom, ha valakit annyira érdekel szerintem olvassa el a mein kampfot, neten fennt van...

én nem olvastam végig mert sok politika van benne, de nekem olyat is mondtak már hogy csak deportálásról írt, semmi gyilkolásról.

nem győzködök senkit, de ezt azért ajánlom olvasásra

[link]

"66 KÉRDÉS ÉS VÁLASZ A HOLOKAUSZTRÓL "

2009. szept. 29. 01:18
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam a Mein Kampf-ot meg a holokauszt kérdéseket.Szerintem érdekes,és elgondolkodtató!
2009. szept. 29. 16:46
 9/33 anonim ***** válasza:
60%
Na ezért utálom a történelmet. Akkor most mi igaz? És akkor ebből (a meséből, ami nem is biztos hogy igag) kell érettségizni? Jajj de rühellem ezt az elcseszett tantárgyat.
2009. szept. 29. 17:02
 10/33 anonim válasza:
58%

A Magyarság a szolgája maradhatott volna az Áriának. Ám a nemzetünket ismerve... Pontosabban anien nemzetünk volt! Hamarabb választottuk volna a halált mint egy szolga szerepet.Talán még volt bennünk becsület.

Tehát ha így nézem. A válasz igen...

Hitler nem volt hülye! De a legszaristább, legkegyetlenebb, "emberek" egyike. A történelem szégyenfoltja! Ám ostobának nem mondható.

2009. szept. 30. 06:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!