Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az igaz, hogy a zsidók után...

Az igaz, hogy a zsidók után minket irtott volna ki Hitler?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 22:22
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
36%
én is a harmadik válaszoló védelmére kelnék!! Hitler nem volt hülye ember de a személyisége ferdült volt eléggé! Viszont abba gondoljunk bele hogy a semmiből hívott életre egy egész birodalmat! a népirtás nélkül is véghez tudta volna vinni a tetteit, de hát így alakult! és hogy mi következtünk-e volna? nem tudni de az biztos hogy egy ilyen embernek semmi se szent!
2009. okt. 15. 13:41
 12/33 anonim ***** válasza:
50%
Hitler egy megalomániás őrült volt, nehéz kiszámítani, mi lett volna, ha.... Én több olyan embert ismerek, akiknek családtagjai Auswitzban haltak meg, amikor Izraelben dolgoztam egy ideig, találkoztam öregekkel, akiken rajta volt a tetoválás. Én nem vagyok zsidó, de a nagymamám aktívan segített nekik a világháború alatt. Ha ismered a történelmet, irodalmat, stb, akkor tudod, hogy a holokauszt komoly dolog volt. az a válaszoló, aki ezt kétli,kicsit el van tévedve...
2009. nov. 1. 13:43
 13/33 anonim válasza:
55%
Én is ismertem olyan embereket, akik auschwitzban haltak meg..... részegen kiestek az őrtoronyból :D
2009. nov. 13. 22:26
 14/33 anonim ***** válasza:
41%
az biztos valami náci barátod volt...
2009. nov. 15. 16:27
 15/33 anonim válasza:
84%
ez egy vicc, de felvilágosítalak,hogy Magyarországon nincsenek nácik, a rasszizmust pedig a legtöbben tévesen használják. Tudatlanok vagytok emberek, szűk látókörűek és olyan érdekeket védtek akik ellenetek játszanak.
2009. nov. 15. 20:07
 16/33 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek saját joga eldönteni hogy miben hisz, az már más hogyha tagadod azonnal le is csukhatnak érte (nesze neked demokrácia). Én véleményem az hogy népírtást a nácik nem igazán akartak rendezni. Én elolvastam a mein kampfot és valóba csak a deportálásról beszél benne Hitler. Az egy dolog hogy útálta többek között pl. a zsidókat is, de erre meg is volt az oka. Gondoljunk csak a mai magyarországra hogy hol állunk, és hogy kik azok akik az állami pénzt elsuvvasztják. (többnyire zsidók és cigányok, illetve zsidóbérencek)Saját véleményem szerint a zsidók csak a helyzetüket kihazsnálva megalapoztak maguknak egy olyan sztorit (holokamu) amivel bebiztosították magukat minimum 300 évre. Ennyi idő alatt éppen be tudnak helyezkedni mindenhova ahonnan butíthatják a kis agyatokat lásd (média). Abból lehet megállapítani azt hogy kik irányítják a hatalmat, (winston churchilí elmondása alapján aki ráadásul ellenkező oldalon állt) hogy a rendőrség melyik szervezetet tiltja a lejobban, melyiknek nem engedélyez működést.(pl.: vér és becsület) Gondoljunk bele hány magyarellenes szervezet működik ma mo-n. Mazsihisztől kezdve akármin át. Ők meg cionisták, ami nem más mint a zsidóimádók (magyarul mindenki dögöljön aki nem zsidó). Szent könyvük a talmud is tartalmazza ezeket nyíltan. Én ezt is olvastam. Téged mint más embert aki nem zsidó gójnak hívnak ebben ami annyit tesz magyarul hogy ökör.Ilyet is tartalmaz a könyvük hogy egy zsidó megölése bűn, de egy gój megölése dicsőség. Vagy ahogy drága tomcat barátom is idézte egyszer, nyugodtan megerőszakolhatsz egy 3 éves kislányt mert úgyis visszanő a szűzhártyája. Millió egy ilyenne van teli. Ajánlom hogy először olvassuk a talmudot majd a mein kampfot és megértjük hitler gondolatmenetét. Én speciál nem vagyok náci, és nem is éljenzem őket, de természetes emberi tulajdonság hogy ahhoz pártol az ember akitől kaptunk is valamit. A náciktól kaptunk északerdélyt, gazdasági fellendülést, kötelező munkát és nem segélyen élést, míg a zsidóktól most azt kapjuk hogy lassan tilos lesz magyarul beszélni, egyre nehezebben élünk (tudatosan nehezítik az életünket) eladják drága pajtásaiknak szarért hugyért a magyar földet (pl casinó botrány) és teljesen kifingatnak minekt. Még mindig nem vagyok náci, csak józan magyar gondolkodású ember. Bár ilyenkor szükség van az erőszakra amikor így eltiporják az általános nemzeti öntudatot, magyarul ma hungaristának vallom magam, ha sikerül elérni céljainkat akkor meghazaszerető magyar leszek. (semmi köze a hungaristának a nácihoz mielőtt valaki itt azzal jönne)

Ajánlom mindenki figyelmébe a következő kis videót aki a holokamuról többet akarna megtudni, és érdekes módon soha nem került be a médiába (vajon miért? XD) Nézd végig mind a 6 részét, és olvasd el a more infóban szereplő szöveget is.

http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo&feature=PlayList&..

Üdv! Kitartás Magyarország! Ne hagyjátok magatokat befolyásolni a mocsk médiának mert most még az a főfegyverük.

2009. dec. 10. 01:49
 17/33 anonim válasza:
37%
Állítólag Hitler azt mondta,hogy mivel a Magyarok eredetileg ázsiai nép,vissza kell őket telepíteni az Urálba,ahonnan jöttek. (A töri tanárom monta.)
2009. dec. 14. 16:14
 18/33 anonim ***** válasza:
68%

És az mit bizonyít hogy rajt van a karján a tetoválás, he? Ebből hogy következik a gázkamra-mese? Mert nekem egy sorszámtetkó annyit bizonyít, hogy valszeg regisztrálták, rendszerezték őket. Ezt úgy bírom, minden habzó szájú holokamu-hívő ezzel jön hogy "de láttam rajt a tetoválást".....annyira gagyi ez már gyerekek, abba lehetne hagyni. Egy sorszámtetkó nem tudom miért jelent elgázosítást, na mindegy.

De az egész holokamu is pont itt sántít. Mutogatnak levágott hajakat. És? Nagy ügy, levágták a hajukat, higiéniai okokból...az amerikai táborokban a japánokét ugyanúgy levágták. Ez megint hogy bizonyítja a gázkamrát? Akkor meg mutogatnak cipőket, na ez is aztán m.arha sok mindent bizonyít mondhatom....pffff

Amúgy a kérdésre válaszolva: hazugság az egész! Én olvastam a Mein Kampfot, és egy halál unalmas könyv ami gazdasági kérdésekkel foglalkozik főleg. Egy mondat nincs benne szőke daliákról, sem népírtásról (deportálásról is csak homályos célzás).

Hitler nem irtott volna ki senkit, ahogy nem is irtott.

Úgyis lepontoztok meg leanyáztok, nem baj, megszoktam már, mindig azt utálják legjobban aki az igazat kimondja.

Bekaphat.játok holokamu hívők.

2009. dec. 19. 21:08
 19/33 anonim ***** válasza:
9%

Ezzel tökéletesen egyetértek . 1925 -26 ban írta Hitler a Mein Kampfot nem a koncentrációs táborok után. az jó 15 év múlva volt a könyv megírása óta. Nekem is vannak ismerőseim akiknek a szüleit elvitték Auswitzba és a megmenekült rokon elmondták, hogy öltek meg a gyerekeknek a szüleit amit most nem szeretnék elmondani. Vagy még is hova lett az a sok zsidó a háború után ? Alig voltak boltok Európában mert már azelőtt zsidó kézben voltak.

Hitler tényleg vissza akarta telepíteni a magyarokat az Urálba ez igaz . Mikor a Barbarossa hadmüvelet tervét eszelték ki valaki megkérdezte Hitlert mi a terve a kis országokkal mint Magyarország , Románia stb.. Azt mondta egymásnak ugrasztja majd őket, majd győzedelmeskedni fognak a németek felettük. A németek szolgái voltunk a 2. vhban. Vissza kaptunk sok területet, hogy adósa maradhassunk a németeknek és támogassuk őket a háborúban erre ment ki a játék.

Egyik fent említett hozzászóló szavaival élve

"Tudatlanok vagytok emberek, szűk látókörűek és olyan érdekeket védtek akik ellenetek játszanak."

2009. dec. 19. 22:13
 20/33 anonim ***** válasza:

"Ezzel tökéletesen egyetértek" . Ezt elfejtettem kitörölni az előző hozzászólásomból.

Ja és tudom, hogy a háború után sok boltot lebombáztak :D

De meg lehet nézni Magyarország on hány zsidó élt 46 ban

2009. dec. 19. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!