Az igaz, hogy a zsidók után minket irtott volna ki Hitler?
Ja, tényleg bocsi, de a zsidók mindig is ilyenek voltak. Kitaláltak egy mesét és annak fejében terrorizálták a világot. A holokauszt is ugyanilyen mese.
Egyébként elő kell venni a róluk szóló ószövetséget, ott is miket csináltak. Pl. Egyiptomban. Megölték az összes újszülöttet, mert a fáraóval problémájuk volt.
Remélem nem gondolja senki komolyan, hogy tényleg a "halál angyala" járt körbe a házakon és ölte meg az újszülötteket...Nem sokára a holokamu is ugyanilyen envetséges mítosz lesz mint ez a halál-angyala sztori.
"Kedves" holokauszt-vallás követői, ha ti pár évezreddel korábban élnétek gondolom az isteni parancsra történő mészárlást is benyaljátok, igaz?
Én olvastam a Halálgyár című könyvet. Ott két zsidó túlélő mondja ez azt a sok borzalmat, amit tettek a németek. Az a két ember saját szemével látta a kamrákat és a krematóriumot kellett pucolnia.
Azt írják benne, hogy mérgező port szórtak kis nyílásokon át a kamrákba, amiből volt több méretű. A tetejükön ablakok voltak, ott szórták be a port, ami hamarosan gáz állagúvá kezdett válni, és megölte az embereket. Mindezt közben a német látogatók (családok, férjek, feleségek) nagy ámuldozva és a zsenialitást dícsérve nézték végig.
Uh...Aki szerint nem volt holokauszt, az olvassa el.
"Az a két ember saját szemével látta a kamrákat"
Én meg a saját szememmel láttam tegnap Szűz Máriát amint havat lapátolt két házzal feljebb glóriával a feje körül.
Aki nem hiszi el, olvassa el a róla írt blogomat!
Nem hiszitek el??????? Nem????? Mocskos Szűz Mária-tagadó véglények, pfúj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!