Ha próbálnak stresszelni, nyomást gyakorolni rám az emberek általában dühkitöréssel válaszolok, miért?
Úgy érzem, hogy erőszak áldozata vagyok olyankor, a lelki békém akarják megerőszakolni.
Jogosan cselekszem?
Vagy valamilyen pszichiátriai okai lehetnek esetleg? Gondoltam pszichopátiára, nárcizmusra, borderlinere, bipolárisra, labilis idegrendszerre stb.
De más esetben nagyon nyugodt és békés ember vagyok, tehát ha nem provokálnak olyan vagyok mint egy bárány.
29
“ Hát elég gyakori lehetett, bár lehet néha mérlegeltek hogy ha mindenkit kinyírnak, egyedül nem tudják levadászni a mammutot meg félnének is este, és így azért összetartottak.”
Szerintem akkor is az lehetett mint ma, hogy beleálltak az ártalanabb békésebb, gyengébbnek vélt egyedbe, addig heccelték amíg az vissza nem harapott, akkor meg feljogosítva érezték őt lemészárolni. Azzal a különbséggel, hogy a büntető törvény ma ezt nem teszi nekik lehetővé ezért valahol máshol kell levezetniük, lehet otthon jól elverik az asszonyt vagy a gyereket.
"Ha próbálnak stresszelni, nyomást gyakorolni rám az emberek általában dühkitöréssel válaszolok, miért?"
Mert Aspergeres vagy. Az én Aspergeres fiam is éppen ilyen!
32
Köszi. Ez is megfordult a fejemben, de nem a düh miatt, ugyanis nem tudtam a Asperger ezzel jár. Túl őszintének túl őszinte vagyok, utálom a hazugságot, a csalást stb. Lehet Aspergeres vagyok.
"Túl őszintének túl őszinte vagyok, utálom a hazugságot, a csalást"
Ez is tipikusan Aspergeres. Az én fiam sem tud hazudni. Sajnos titkot tartani SEM. Ami így Karácsony előtt azért nehézségeket okoz, mert nem tudunk (én meg a fiam) közösen meglepni Anyát (a feleségemet). Elkottyantaná.
Az írásképed milyen? A füzeteid rendezettek voltak? Nyelvtanból és irodalomból a külalak jegyeid milyenek voltak. Ez is Aspergeres, hogy nem tudja valaki szépen tervezni az irománya külalakját. Hogy hová írjon a füzetben? Meg a halogatás, vagy a napirend jó megszervezése is nehezen megy. És nem szereti a váratlan dolgokat.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!