Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség, dühkitörés, mi...

Terhesség, dühkitörés, mi történik?

Figyelt kérdés
Olyan jót aludtam.az éjszaka, most.mosdóba is csak 1x keltem, erre reggel lebasztam mindenkit mint valami nem normális. 😞 aztán mikor a férjem elment itthonról dolgozni, sírva fakadtam, és azóta olyan lelkiismeret furdalásom van hogy nem tudom elmondani. 😞 38 hetes múltam. Úgy érzem magam mint aki teljesen átment tegnap óta valami depibe. 😞 idegesít minden és mindenki, azonnal robbanok mindenen. Ugye nem maradok így? Alapból egész nyugodt természetem van. 🥺🥺🥺

aug. 31. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hormonok🤷🏻‍♀️szülés után is lesz egy durva hormonsokk.
aug. 31. 08:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy sajnálom a körülöttem levőket, akik nem tettek semmi rosszat, mégis rajtuk csattan 😪 teljesen kivagyok magamtól 😭
aug. 31. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj velük őszintén. Az sokat segít
aug. 31. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
45%

Amikor épp nem vagy mwgbolondulva próbáld elmagyarazni nekik. De erre nagyon figyelj oda, mert a hormonok nem kifogás arra, hogy azokat Akik szeretnek semmibe nézd csak azért mert terhes vgay

Ha érzed hogy rád jön inkább mnej ki onnan és fújd ki magad. Nem szép dolog így viselkedni a férjeddel. Ha hazajon bocsánatot kellene kérned tőle. De nem ilyen picaogoa stílusba, hanem ami tényleg azmait egy férfinak.. Ha érted.

aug. 31. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kommunikáció. Az önostorozás nem ér semmit. Felhívod a férjedet, bocsánatot kérsz a reggeli túltolásért (meg a következőkért is már előre) és megköszönöd, hogy elvisel. Nekem ez működött. :D Ez most egy ilyen időszak, nagy hormonváltozások érnek, senki nem fog belehalni.
aug. 31. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!