Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is szoktak dühkitörései...

Másnak is szoktak dühkitörései lenni, mert nem fogad szót a gyereke?

Figyelt kérdés

Van egy igen eleven, szófogadatlan gyerekem is, és babát is várok. Pl a reggeli öltözködésnél mindig megcsinálja a műsorát és nem fogad szót. Ilyenkor kiakadok, de nagyon.

Szedek magnéziumot, mindenféle vitamint.

Nem kérek kioktatást, csak hasznos, segítő tanácsot.

2012. ápr. 11. 08:38
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon sokan vannak igy. Es ilyenkor nem nagyon van jobb megoldas, csak az, hogy meg kellene erteni, hogy miert nem szeretne pl feloltozni.

Ha ez tortenne velem, akkor en biztos elbeszelgetnek vele, hogy miert es meghallgatnam es elmondanam neki, hogy megertem, hogy mit erez, de en igy es igy erzek...

Szerintem a gyerekekkel lehet beszelni, mert mindent okbol csinalnak, csak hat nagyon nehez veluk es nehez nem kiborulni...

Sok sikert!

2012. ápr. 11. 08:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én tuti nem oktatlak ki,maximálisan megértelek. fiamnak van egy olyan nyávogós-hisztis hangszine amivel 2 perc alatt kiborit. nyávog és nyávog és meg sem hallja amit mondok. igyekszem higgadt maradni,de lehetetlen napi 24 órában,évi 365 napban annak lenni!! főleg ha otthon van egész nap veled. én csak azért akadok most kevésszer ki-havi 1-2x-mert napközben oviban-bölcsiben vannak. de a hisztit most sem birom jobban :)

aki azt mondja h mindig higgadt marad az hazudik!!! ne higgy neki!!! :) és: hidd el sokkal jobb ha kiadod az érzéseidet,mintha teréz anyát próbálnál játszani,miközben felrobbansz. ezzel ugyanis megtanitod a gyereknek is h fejezze ki az érzéseit,ne nyomja el. ez persze nehezebbé teszi most a mindennapokat,de később megtérül,mert látja h őszinte vagy,ha mérges vagy akkor is. és ő is az lesz.nincs annál rosszabb mint ha úgy él egy család mint a gépek,belül meg mindenki frusztrált. a gyereknek semmi baja sem lesz,ha rákiabálsz. kitartás!!!

nekem 2 kicsi van,pocakban a 3.

2012. ápr. 11. 08:49
 3/20 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok, köszönöm a bíztatást!

Nekem is 2 kicsi van, és pocakban a 3.

Tudom, hogy a türelemnek híjján vagyok, de igyekszem.

2012. ápr. 11. 08:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor üdv a klubban. :o)

2 kicsi és egy a pocakban, még vagy 3 hétig remélem!

Nekem nagyon nehéz volt végig a terhesség. Az elején a hányingeres időszak, ami 18 hétre nyúlt, aztán más gondok, és végül most már mozogni is alig tudok. :o(

Szegényeken érezni, hogy minden apróságra kiakadnak már. Férjem maximálisan sokat tesz, de ő is fárad. SAjnos ezt az időszakot együtt kell átvészelnünk, ha úgy vesszük, ők is áldozatot hoznak a kis tesóért, akit már nagyon várnak.

Engem szülés után egy hónappal mintha kicserélnének. (Addigra térek magamhoz).

Ezt már nagyon várom! :o)

2012. ápr. 11. 09:21
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem kezdek bele hosszasan, csak a ma reggelt mesélem el...

Alapból nem keltem túl jól, mert a 6 hónapos pici fiúnk alig aludt éjjel (fogzik) így mi sem aludtunk. A reggeli öltözködés közben (mindig egyszerre öltöztetem ilyenkor őket, tiszta pelus, stb) megszólalt a telefonom. Én hülye, meg elmentem és felvettem. Kb 1 perc után leesett, hogy a 2,5 éves lányomat egy 125 g-os (2000.-)Sudocrem társaságában egyedül hagytam....rohanok a szobába, már késő, ujjnyi vastagon magára, szőnyegre, öccsére... Majdnem agyvérzést kaptam, mondjuk én voltam a béna...De már annyiszor elmondtam neki, hogy NEM, de már csak azért is. Ezzel ki tud kergetni a világból!!!!

Sokszor van ilyen, dackorszak közepén, a pici fogzás kezdetén, szóval van nyügi, hiszti, sírás, ordítás. Kioktatni nem foglak, segítő tanácsot sajnos nem tudok adni, mert én is hasonlóan vagyok. De megértelek!!!! (ha ez számít)

2012. ápr. 11. 09:46
 6/20 anonim ***** válasza:

Szia,szerintem ezzel mindenki így van,ên is sokszor vagyok ideges,úgyhogy ne érezd magad rosszul emiatt.Főleg terhesség alatt a hormonok is szórakoznak velünk.:)

Ja,ês én is csatlakozom a klubhoz.2 gyerkőc és 3.a pocakban aki 38 hetes.

2012. ápr. 11. 10:06
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira hülye voltam a naggyal, hogy már az nem is igaz. Aztán kórházba kerültem 2 hónapra és olyan lelkifurdalásom volt végig bent hogy nem tudtam értékelni az együtt töltött időt hogy majd bele őrültem.
2012. ápr. 11. 10:19
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem csak egyke van, 4 éves kislány, de amikor már reggel 7-kor 5x hallottam tőle, hogy NEM, akkor már robbanok! Ma az első szava az volt, hogy NEM.

Vannak nehezebb, vannak könnyebb időszakok. Mi múlt héten voltunk betegek, még orrot szívunk, így most nehéz volt, mert ugye állandóan ment a hadakozás, hogy szívjunk orrot, vegyük be a gyógyszert, vedd fel a papucsod stb.stb.

Kitartás, sokan vagyunk így!!!!!!

2012. ápr. 11. 11:37
 9/20 A kérdező kommentje:
Délelött megnéztem az Árvácska című filmet. Sokat segített rajtam, elgondolkodtam.
2012. ápr. 11. 11:47
 10/20 anonim ***** válasza:

Szia! Nagy 3 éves múlt decemberben, a pici 3 hetes. Direkt nem irattam be a nagyot oviba, mondván szegény, úgyis itthon vagyok, minek menjen. Most tépen a hajam, mert időm nincs vele foglalkozni, Ő unatkozik, és egész nap ordít. Ha a nagy aludna a kicsi ordít, ha a kicsi akkor a nagy. Úgy érzem szétrobban a fejem!

Sok türelmet, és nyugalmat Nektek!:-)

2012. ápr. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!