Szerintetek elképzelhető-e az, hogy egy érett, felnőtt férfit teljesen hidegen hagyjon az, hogy "valahol" gyereke fog születni? Vagyis hogy ne "mozduljon meg benne semmi"?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 22:52
1/13 anonim válasza:
Igen, de ez nem jelenti azt, hogy később, a megfelelő partnerrel ne tudna kellőképpen szeretni egy gyermeket. Erre mondják azt, hogy egy pasit sem lehet megfogni gyerekkel.
2/13 anonim válasza:
A hímek genetikailag úgy vannak kódolva,hogy a lehető legtöbb utódot nemzzék a lehető legtöbb nősténynek.Az ember ezalól csak annyiban számít kivételnek,hogy a tárdalami normák felülírják az ösztönöket.De az attól még ösztön marad.Vagyis a férfi tudatába genetikailag nincs kódolva az utódról való gondoskodás,csak annak a létrehozása.Sorry!
3/13 anonim válasza:
Elképzelhető simán.
Bár nem tudom mit értesz "érett férfi" alatt. Gondolom nem a nemi érésre céloztál.
Beteg társadalomban élünk sebzett emberekkel, így én nem csodálkozom az ilyesmin, ennél sajnos "cifrább" dolgok is vannak...
Manapság az a "furcsa", ha egy pár monogámiában leéli az életét úgy, hogy még 40-50 év után is szeretik egymást, és épkézláb gyermekeket nevelnek...
4/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy nem egy tinédzser, hanem egy "meglett", tanult férfi a 40es éveiben.
2012. febr. 20. 23:30
5/13 anonim válasza:
Persze. A legtöbb férfi gyerekszeretete "tanult szeretet" csak a gyerek kb1éves korára (együttélés esetén) alakul ki. Ha nemélnek együtt, akkor persze lassabban. ha nem is láthatj a agyereket,akkor talán csak 40 év múlva kezdené keresni, mert addigra jut el oda, hogy érdeklődik iránta
6/13 anonim válasza:
Abszolut. A baratnom ferjenek, ez a masodik hazassaga vele. 8 honapos a kisebbik fiuk 4 eves az elso. Az ex feleseget hagyta el ertuk, gyerekestul. Most lelepett egy 3-ik novel, es a gyerekeirol hallani se akar. Elmondanam hogy ez a pasi is sikeres, tanult uzletember.. Van ilyen. A ferfi nem marad a gyerek miatt ha menni akar! Persze van ilyen noben is, csak ritka...
7/13 anonim válasza:
Őszintén? Nem, nem fordulhat elő. Véleményem szerint egy "érett és felnőtt férfi" nem csinál gyereket "valahol". Ha pedig neki mindegy, hol merre-hol születik gyereke, akkor ezek a jelzők nem illetik ezt az embert. Sokkal inkább a nemtörődöm, felelőtlen, lélektelen.
8/13 anonim válasza:
Érdekes,hogy mindenki ezt mondja,hogy igen elképzelhető,természetes:O Ha az én gyermekem apját hagyná hidegen,hát nem is tudom mit csinálnék.Vagy lehet,hogy az az érett férfi mégsem olyan érett,ha hidegen hagyja egy ilyen.
9/13 anonim válasza:
Kedves előzőú, te egy teljesen más szituációról beszélsz. NálatokKETTEn eldöntöttétek, hogy gyereket szeretnétek,KETTEN csináltáűtok, KETTEN vártátok,KETTEN nevelitek.
A kérdezőkérdése arról szólt amikor egy férfinek "valahol" gyereke fog születni. Nem akarta, nem várja,nem akarja nevelni
10/13 anonim válasza:
ja bocsánat:( akkor máshogy értelmeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!