Második terhességnél elképzelhető, hogy már 3 hetes "püffed" a has és nem tudok egy gombot begombolni a nadrágomon?
Ha már egy hetet késik, akkor nem 3 hetes vagy, hanem 5. Akkor már lehet haspuffadás, nekem is korán kezdődött, a másodiknál simán lehet ilyen.
29+1 hkm
köszönöm
azt hiszem én is inkább beképzelek már mindent
én sosem értettem ezt a "hétszámítást", azt hittem a fogantatástól számítják a heteket, ill. a tüszőrepedéstől, ami menszesz után kb. két hét, persze nem ez a fontos.
csak annyira hihetetlen, hogy már itt van a pocakomban. szerencsés vagyok, mert mind a kettő "meglepetés" baba, egyáltalán nem számítottunk rá. annyira furcsa, azt tudom, hogy már nagyon szerettem volna kistesót, de igazából fejben többet tettünk érte, mint fizikailag, ez olyan érzés, mint amikor egyszer kíván valamit az ember és már valóra is válik.
vagy a második baba mindenkinek ilyen könnyen jöttt össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!