Az incelproblémáért a feminizmus okolható elsősorban?
"legyen még kicsit több joga a nőknek, hogy végre egálban legyünk"
Ja, ja. Ott is, ahol egyébként több joguk van, mint a férfiaknak.
Azt mondd meg, hogy ha ezt sikerül elérni - tehát VALÓBAN mindenütt több joga lesz a nőknek, vagy egyenlő a férfiakkal - onnan kezdve miért fogtok harcolni?
Egyébként abbahagyhatnád a folyamatos lepontozást. Ez annak a jele, hogy nincs igazad, és ezért dühös vagy.
61
Hol is van VALÓJÁBAN több jogunk? Csak mert nekem szerintem sehol nincsen több jogom, mint neked.
Az a lényeg, hogy egyenjogúak legyünk. Ha megvalósulna a TELJES egyenjogúság, akkor már nem lenen több célja a feminizmusnak.
Nem hagyom abba, ugyanis ez annak a jele, hogy tudom, hogy igazam van, míg neked nincs. Tudom, hogy amit írsz, az nem releváns. Nem vagyok dühös azért, mert egy edukálatlan random hapsi nem ért velem egyet, és nem képes tényeket felfogni.
"szerintem sehol nincsen több jogom, mint neked"
Tipikus nő.
Akkor:
- nők 40 éves nyugdíja. A férfiaké hol van? Holott ők korábban halnak.
- anyaotthonok vannak, apaotthonok nincsenek. Pedig azért van férfi, aki egyedül neveli a gyerekét.
- ha egy nőt megerőszakolnak vagy bántalmaznak, mindenki őt védi, ha egy férfit? Őt kinevetik, megalázzák.
- válóperekben 99% a nő kapja a gyerekeket. Még csak nem is a gyerek dönt.
- kötelező udvariasság: NŐT előreengedni, stb.
stb. stb.
Remek, ha te ebből egyről se tudsz.
A feminizmus - HA az egyenjogúságért küzdene - akkor ezekért IS küzdene.
Vagy te ezentúl ezekért is harcolni fogsz?
Ja, bocs, ez csak Magyarország. Amerikáról már írtam - gondolom, azt se sikerült elolvasni.
"tudom, hogy igazam van, míg neked nincs"
Amit írtam, az első szótól az utolsóig igaz. Ha nem így lenne, akkor tudnád cáfolni, akkor pedig már leírtad volna.
IGAZ???
63 korábban halnak, meg átlagban lóf@sz házimunkát nem csinálnak.
Azért nincsenek apaotthonok, mert berögzült az, hogy a nő nyakán marad a gyerek, a pasi meg elhúzza a csíkot, ha éppen úgy tartja kedve.
Ha egy nőt megerőszakolnak, bántanak, a nők mellette állnak, a pasik ég, része röhög rajtuk. Ha nem tűnt volna fel, a férfiak ellen elkövetett nemi erőszakot a nők elítélik, ti röhögtök rajta, hogy bárcsak nektek lenne olyan tanárnénitek, mostohaanyátok, vagy kollégátok.
A gyereket az apa is megkaphatja, ha alkalmas rá. Én pl tesómmal együtt apához kerültünk annak idején.
Nem kötelező. Én nőként képes vagyok kinyitni az ajtót egy férfinek is, mert van bennem annyi, hogy ha látom, hogy jön, nem b@szom pofán az ajtóval.
Én az egyenjogúság mellett állok ki. Ha egy férfinek nem lenne meg az a joga, ami nekem igen, azt ugyanúgy elítélném.
Amit leírtál, az javarészt hülyeség, leginkább. Írtam cáfolást, csak az neked nem tetszik. Hisztis kisfiú.
Ja, hogy most már látod, hogy léteznek ilyenek - akkor most jön az, hogy ezek jelentéktelenek, nem számítanak, ne is foglalkozzunk velük, egyébként is "berögzültek" - és a fő indok, hogy én meg hisztis vagyok.
Gratulálok. Ja, egyébként ezt áldozathibáztatásnak hívják, ha még esetleg nem hallottál volna róla.
És még képes vagy leírni utána, hogy ha létezne ilyen(???), akkor te elítélnéd.
Hát basszus: LÉTEZIK!
És nem látom az elítélésed!
Például: "Ha egy férfinek nem lenne meg az a joga, ami nekem"
Képzeld: NINCS meg. Elveszik tőle a gyereket. Akkor nem veszik el, ha a nő annyira drogos, hogy már a tárgyalásra is belőve megy el. De ha olyan van, hogy például a férfi keres, a nő állástalan - AKKOR IS a nő kapja a gyereket, és még mellé egy tartásdíjat, meg a lakást is, ha 50%-os arány volt.
TIPIKUS női logika. Egyszerre leír valamit, és az ellenkezőjét - és úgy, hogy közben észre se veszi magát.
Én azt bírom, amikor panaszkodnak a nők, hogy sehol se egy igazi férfi.
Az illedelmes fiúkat lesz@rják, helyette összejönnek egy bunkó hapsival, mert a rosszfiúkra buknak, persze aztán meg panaszkodnak, hogy megcsalt, elhagyott stb.
A média genderfluidokkal van tele, érdekes módon a transziknak alig szólnak be valaki, hogy nem vagy igazi férfi vagy igazi nő, inkább a heterókat csesztetik ezzel is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!