Az incelproblémáért a feminizmus okolható elsősorban?
21
Igen, az otthoni nevelésen nagyon sok múlik. Például otthon termelik ki a bullykat is akik majd rengeteg kárt okoznak másokban, gyakran öngyilkosságba taszítva érzékenyebb embertársaikat akiknek nem feltétlen kellene meghalniuk vagy szenvedniük csak azért mert érzékenyebbnek születtek. Ez csak egy példa a rendszerbeli hibákra.
De ott az iskola is ahol ugyancsak promotálják a toxikus, nárcisztikus viselkedésformákat amelytől az egész társadalom amblok önzőbb és nárcisztikusabb lesz. Ugyanakkor nem védik meg az áldozatokat a bullyktól, nem mutatnak pozitív példákat a gyerekeknek ezért elfogadják, hogy a bullyknak létjogosultságuk van és hát akkor ilyennek kell lennie az életnek, a bullykkal és nárcisztikusakkal együtt akik mindig is kavarni fogják a szhart, nem fogják békén hagyni a normális embereket és sajnos a legjobb, legérzékenyebb emberek lesznek az áldozatai ennek mindig.
Kérdező, a bullying nem elfogadott. A suliban legalábbis biztos nem, ha kiderül megbüntetik őket a tanárok. Csak ennek ki kell derülnie.
Szerintem az általános problémád, hogy mindent mástól vársz el, hogy mindenki máshogy viszonyuljon hozzád, mások segítsenek, mások változzanak, mások változtannak, a társadalom legyen más, stb. Nagyon arra fókuszálsz, hogy ki mit hogy csinál, míg azt nem veszed észre, hogy te mennyire seggfejként jössz le, amikor nyíltan szétosztani akarod a nőket. Ez gyakorlatilag ugyanolyan bullying, mint amit te mondasz, de ezt persze nem veszed észre.
A "jó genetikájú" pasikhoz pedig: csak azért mert valakinek jó a genetikája még nem fogja kihasználni a nőket. Akik meg kihasználják a nőket gyakran le vannak hordva mindennek, pl. ak megcsalja a párját. És képzeld, kb. ugyanannyi nő csalja meg a párját, mint pasi. Valamiért abban a tudatban vagy, hogy a nők azok ilyen kis gyenge, akarattal nem létező lények, akikkel azt csinálnak a jó pasik, amit csak akarnak. Ez nagyon naív hozzá állás.
23
“ Kérdező, a bullying nem elfogadott. A suliban legalábbis biztos nem, ha kiderül megbüntetik őket a tanárok. Csak ennek ki kell derülnie.”
Ugyan ki látott már olyanra példát, hogy a bullyt megbüntették? Gyakran a legnépszerűbb tagja egy osztályközösségnek és senki sem árulná be őket vagy beteges hűségből vagy félelemből. Gyakran a tanárok is az oldalukra állnak mert könnyebb. Csak szavakban megy az elítélésük a gyakorlatban sosem következik be, ez meg is látszik a rengeteg traumatizált gyereken akik kikerülnek az iskolából. De nem csak a bullyk a problémák hanem az a falkaszellem amit hagynak érvényesülni az osztályokban, vagyis, hogy hagyják a farkastörvényeket teljesen uralkodni a diákok között. Így nem csoda, hogy 12 év így eltöltött idő után már sok diák teljesen sérülten kerül ki az oktatási rendszerből vagy azt tanulta meg, hogy könyökölni, taposni kell, hogy életben maradj . A nárcisztikus gyerekek meg természetesen az iskolai rendszer győztesei is . Gyakorlatilag arra épül a rendszer az elemi iskolától nyugdíjas korig, hogy a nárcisztikoknak és pszichopatáknak kedves. Ezt miért nem hajlandó senki észrevenni és beismerni?
“ Szerintem az általános problémád, hogy mindent mástól vársz el, hogy mindenki máshogy viszonyuljon hozzád, mások segítsenek, mások változzanak, mások változtannak, a társadalom legyen más, stb. ”
Az miért olyan katasztrófa ha azt szeretném kicsit emberségesebbek legyenek embertársaim? Olyan gonosz dolog ez a részemről?
“ Nagyon arra fókuszálsz, hogy ki mit hogy csinál, míg azt nem veszed észre, hogy te mennyire seggfejként jössz le, amikor nyíltan szétosztani akarod a nőket.”
Ilyet én soha nem írtam se nem támogattam. Csak leírtam, hogy mi okozhatja azt, hogy egyeseknek annyira elborul az elméjük, hogy már ilyent írnak. De azt is pszichésen szerintem azért írják, mert annyira megszokták , hogy mások negatívan állnak hozzájuk, hogy még többet akarnak belőle és minél felháborítóbb nézeteket kezdenek terjeszteni, hogy legalább legyen okuk másoknak gyűlölni őket, ha azelőtt ok nélkül is sikerült nekik. Ennek pszichológiáját teljesen meg tudom érteni. Ha utálnak ok nélkül is akkor már miért ne adj okot nekik rá? Úgyis mindegy.
“ A "jó genetikájú" pasikhoz pedig: csak azért mert valakinek jó a genetikája még nem fogja kihasználni a nőket. ”
A lényeg azon volt, hogy nem csak
Az incelek kezelik tárgyként a nőket hanem a szemrevaló hapsik is. És nem minden incel kezeli tárgyként a nőket mint ahogy szeretnek itt általánosítani, pont mint ahogy te írtad, hogy nem minden jó genetikájú hapsi csalja a nőket.
25
Azért maradjunk annyiban, hogy nem nehéz a természetet okolni a helyzetedért ha azt látod, hogy téged hatványozottan több igazságtalanság, bunkóság, támadás, nehézség stb ér mint másokat a közvetlen környezetedben. Szerintem minden ilyen helyzetben levő ember befrusztrálódik és egy idő után a körülményeket kezdi okolni mert simán csak elege van a sok csalódásból.
27# én amióta nagyjából túl vagyok egy nagyon depressziós szakaszon, amikor gyógyszert ie kellett szedne, hogy életben maradjak úgy látom, hogy hihetetlenül sokféleképp lehet érzékelni a világot: hihetetlenül bele lehet ragadni egy igazságba, ami valamilyen formában igaz is, de ha az ember túl van rajta, akkor már nem annyira látja igaznak.
És amit te most csinálsz az az, hogy véded a világmagyarázatodat, mert az ad valamennyi biztonságérzetet, és bár nehéz elviselni, mégis könnyebb elviselni, mint valami ismeretlent... ismerem ezt is valamennyire.
lehet ezekbe kapaszkodni, csak akkor nehéz változni, nehéz dolgozni a kiúton, akkor ez van: te meg a gonosz világ, ami igazságtalan volt veled. Sok igazság van benne, valaki halva születik, valaki rabszolgának, valaki meg olyan helyzetbe, mint te. Ezzel kell kezdeni valamit, vagy választhatod azt, hogy csak szitkozódsz, hogy ez jutott. Teljesen érthető a haragod, és igazad is van. Egy baj van, nem tudsz kijutni, ha ezen nem teszed túl magad. Viszont valamennyi biztonságérzetet ad, tehát igen, maradhatsz így is.
Csak közben több 100 embernek nehezíti meg az életét.
És a legszebb az, hogy ez egy kicsit se zavarja.
Ebből is látszik, hogy ő milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!