Az incelproblémáért a feminizmus okolható elsősorban?
Nem értem az incdleket.
Vágynak valamire, ami nem úgy működik ahogy elkepzelik, ezért sosem elegulnek ki a vágyukban.
Ahelyett, hogy elmennének pszichiáterhez és x idő múlva lehetnének boldogok, inkább abban élik ki magukat, hogy áldozat szerepben tetszelegnek.
Passzív-agressziv és manipulatív viselkedés.
Erősen narcisztikus.
És akkor bírálják az egész világot, ami körülveszi őket.
A nőket, a férfiakat. Mindenkit.
31#
Mit nem értesz?
Itt alapvető problémák vannak, az incel jelenség csak egy a sok közül. Nyugatias modernitás által előidézett személyiségtorzulások tömkelegének egyike. A globális fogyasztói kapitalizmus fenntarthatatlanságának kivetülései, a glóbusz fejlettebb régióban. A Nyugat által előidézett demográfiai pokolban az ebolás kongói gondolkodás nélkül mártogatja a hímvesszőjét, a fejletebb régiókban meg tarthatatlan igényleteknek kell megfelelni.
33
Igen, de hogyan, ha azt látom, hogy csomó jellemtelen gerinctelen senkiházinak meg tök jó élete van teljesen érdemtelenül?
Nem, sőt. Szerintem egyáltalán nem a feministák a felelősek érte. Régen sokkal anyagiasabbak voltak. Én a mi világban simán mondhatom azt, hogy nekem a pénzes, de tahó x helyett a szegényebb, de sokkal rendesebb y tetszik, és vele szeretnék együtt lenni, később összeházasodni. Ha 200 évvel ezelőtt éltem volna, a mondatom után édesapám akkorát kevert volna le, hogy a fal adja a másikat. Mert abban a világban az kellett, az volt a jó, ha gazdag a férfi. Ha ver, ha tahó, ha ronda, az nem baj, csak legyen pénze....
Egy incel akkor sem talált volna magának párt, hiszen nem gazdag, nincs jó társasági élete, nincsen jó pozícióban, nem előnyös a külseje, röviden és tömören semmi nincsen meg benne, mint ami a 19. századbeli apukák akartak, hogy legyen a vejükben.
A feminizmus csak annyit tett lehetővé, hogy már nem az apuka mond nemet az incelre, hanem a nő saját maga, ha nem akar vele lenni.
36
Azért azokban az időkben a férfiaknak rossz külső ellenére is volt vagyonuk vagy státuszuk. Akkoriban nem kellett egy férfinak szépnek lenni úgy mint ma.
Tehát aki ügyes volt és dolgos simán nőhöz juthatott.
Manapság meg az sem garancia ha jó átlagos egzisztenciát tudsz teremteni. Mert a megjelenés felértékelődött.
Milyen időkre gondolsz?
Sose volt ekkora jólét a történelem során, mint most.
38
Csakhogy most nem a jólétről van szó hanem a párválasztásról.
38
Azért szerintem most lefele mennek kicsit a dolgok, nyílik az olló ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!