Az incelproblémáért a feminizmus okolható elsősorban?
Én inkább áldozatoknak / kevésbé szerencséseknek gondolom az inceleket, és eléggé igazságtalannak tartom, hogy őket magukat okolják sokan. Ez sima áldozathibáztatás.
Ha valaki kevésbé előnyös külsővel születik, és e mellett még a családja/felnevelői is bántalmazzák, akkor lehet annyira keserű, megtört, hogy nem képes se magán segíteni, magát fejleszteni, se magát elfogadni, se semmire, ami a párkapcsolathoz kell.
Én ezt egy pszichés állapotnak gondolom, hasonló, mint a depresszió.
Ugyanakkor látni, nem szép embereket, akik képesek sikeresen, párkapcsolatban élni. Ez gondolom részben szerencse, részben szerencsésebb pszichés állapot.
Az incelleknek pszichológust javaslok.
11
Ezzel az a baj, hogy amiket az incelek mondanak az sokszor undorító. Pl. Újra akarják osztani a nőket. Érted, mintha valami tárgyak lennének. Innentől az én szimpátiám nincs meg.
Amíg valaki csak elkeseredett, addig meg szerintem ma már nem is hívjuk incelnek. Az a szó már a fentit jelent kb.
"se semmire"
Aki szándékosan nem tesz semmit, ÉS még pszichológushoz se megy, az nem is érdemel többet.
Ja, és bocsánat - DE közben MINDEN ÁLDOTT NAP itt nyíg ezen a fórumon, folyamatosan.
Ma már nem is csak ez az egy "kérdése" van.
Na, az ilyen már joggal vívja ki az emberek utálatát is!
“ Ezzel az a baj, hogy amiket az incelek mondanak az sokszor undorító. Pl. Újra akarják osztani a nőket. Érted, mintha valami tárgyak lennének.”
Először is, a nőknél sikeres jó genetikai adottságú férfiak is gyakran tárgyként kezelik a nőket. Ez ugye nem szokott problémát jelenteni mert a nő magában keresi a problémát, hogy miért bánt úgy vele az a jó parti férfi, miért nem vehette komolyan, és emiatt még a nő fogja magát szerencsétlenül érezni. A jó genetikájú férfiak meg bűntetlenül garázdálkodhatnak a társadalomban, szíveket törhetnek össze, sőt gúnyolódhatnak is a szerencsétlenebb genetikai adottságú férfitársaikon, népszerűségük töretlen marad. Ez egy nagyon SÚLYOS társadalmi igazságtalanság aminek magára valamit is adó civilizált társadalomban nem lenne helye!
Ellenben amikor az incel, súlyos mentális problémáitól vezérelve (amelyeket a sok őt ért abúzus is kiközösítés váltott ki) olyasmit mond, mint a nők újraelosztása, na arra ugrik mindneki, képmutató és kettős mércés mód mindenki köpködni kezd, de ugyanezt nem teszik meg a jó genetikai adottságú férfiakkal akik összességében több kárt tesznek, és akik nem csak szóban, írásban hanem tettekben is!
Ez itt az igazi gond!
A problémák nem felismerése illetve azok súlyosságának rossz megállapítása.
Mindenki megindokolja azt az állapotot, amiben van. Ha valaki hóhér, akkor ő arra büszke, hogy igazságot szolgáltat, és nem a gyilkosság részét domborítja ki.
Szimpátiám nekem sincs túl sok, viszont 24 éves koromig nem volt barátnőm. Én átlagosan nézek ki, mégsem voltam képes kapcsolatot létesíteni. Az lehet,hogy egy beállítottság kérdése, hogy én magamat okoltam, szidtam, mások esetleg inkább másokat hibáztatnak. Egyik se hatékony.
Nem a szimpátiánk a lényeg, hanem, hogy ez egy pszichés zsákutca. A tömeggyilkosok sem szimpatikusak, de őket is lehet nézni pszichés szempontból, van egy oka, története, amiért azzá váltak.
Terápiára elmenni nagyon nehéz, én is nehezen mentem el, csak nagyon későn. Illetve két barátomat elkísértem, mert egyedül nem voltak rá képesek (nem incellek).
Ez is megvolt már nála, sokszor, és sok embertől.
Ő nem ilyen. Nem fog menni. Itt fog nyivákolni most, kifejezetten csak a tudományokon, naponta többször, a következő kitiltásig.
“A tömeggyilkosok sem szimpatikusak, de őket is lehet nézni pszichés szempontból, van egy oka, története, amiért azzá váltak.
”
Ha egy tömeggyilkos megtérne jönne más a helyébe. Ha egy incel “megtérne” jönne más a helyében. Ha egy hajléktalan munkát keresne jönne más a helyébe az utcára.
Nem azért vannak ilyen emberek mert ezek az emberek egyénileg úgy döntöttek, hogy márpedig nagyon menő ilyennek lenni ezért ilyenek lesznek. A rendszer törvényszerűségei adják azt, hogy lesz ennyi meg ennyi hajléktalan, incel meg sorozatgyilkos . Ugyanis a rendszer nem tökéletes és vannak járulékos áldozatai. Akikre majd fennkölten mutogathatnak. Az emberek 99%-a nem látja a teljes képet, csak a részhalmazait annak és nem is keres válaszokat, nem keresi az igazi okokat. Könnyebb büdös incelezni, gyilkosozni, migránsozni, hajléktalanozni mint felfogni hogyan működik a világ, milyen biológiai és rendszerszintű okai lehetnek az egyéni sorsoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!