Budapest igazi nyomorvárosnak számított az átlagembernek a Monarchia alatt? A magyar fővárosi lakásokban laktak a legzsúfoltabban, ha más fővárosokkal összevetjük. 6 személy jutott egy szobára ami a korszakban is sokkoló volt.
ápr. 9. 13:00
41/46 A kérdező kommentje:
"hiszen az én hozzászólásomban nincs összekapcsolva a két dolog."
Elég elolvasni a 30-as kezdő hozzászólásodat, amit itt valamiféle "érvként" akartál felhasználni.
"Majd rátér arra, hogy a történelmi közlések "álomvilág"ként mutatják be Budapestet..."
Ha gyáros voltál, vagy gróf akkor talán az is volt. De a 90%-os többség számára az ellenkezője.
ápr. 10. 09:53
42/46 kürasszír válasza:
# 41
Kedves kérdező!
Tisztázzuk,tendenciózusan hazudozol.
Ugyanis egyik hozzászólásomban sincs összekapcsolva semmilyen formában a két dolog.
HOPPÁ.
43/46 anonim válasza:
Nem kell ezt tisztázni, gyakorlatilag mindenki, aki csak olvassa a kommentjeit, látja, hogy ennyire telik tőle. Ő meg úgysem fogja beismerni.
44/46 A kérdező kommentje:
Első kommented ebben a témában egy off-topic volt, mert szellemeskedni akartál vele, ezzel pedig vitába szállni.
Mint mondtam, hozzászoktam a fórumon, hogy nem a bizonyítható tények számítanak igazán, hanem hogy népszerű-e a kijelentésed vagy sem.
ápr. 11. 21:46
45/46 NTBS válasza:
Az akkori világban az emberek zömének semmilyen összehasonlítási alapja nem volt. Egyébként szerintem szerencsésebb Budapestet környező városokkal összehasonlítani.
46/46 A kérdező kommentje:
Budapestet Béccsel Berlinnel Párizzsal Londonnal Koppenhágával Oslóval Brüsszellel akarom összehasonlítani. Nem fogja kiállni a próbát az egy szobára jutó lakosok tekintetében!!!
ápr. 16. 06:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!