Magyaroszágon és Kelet-Európában a borzasztó, sivár poszt szovjet környezet miatt ekkora a depressziósok és az öngyilkosok aránya?
Ugye kelet EU-ban sokkal magasabb a depressziósok aranya, de itthon meg plane.
Én hosszú évek óta az vagyok, az egyik mintapéldánya vagyok a betegségnek, poklon megyek keresztül is akaratlanul is elgondolkodtam hogy milyen szerencsétlenek vagyunk itt kelet Európában.
Kiskorom óta érzem a kietleséget magam körül es mikor kialakult a depresszió, a környezet volt hogy őrjítő hatassal volt rám.
Egy kis faluban nőttem fel, már az is nagyon sivár volt, aztán 13 éves koromtól egy kisvárosban éltem panelban. Azt ugye nem kell leírni…
Sajnos a súlyos depresszió miatt soha nem tudtam önálló lenni, ezért itt kell maradnom a szülői lakásban.
Most jottem rá, hogy egy élénk nagyváros, vagy Amerika, vagy egy jóléti államban mennyire segített volna rajtam a környezet.
Ha a rossz környezet miatt ilyen rossz a genetikai állományunk, az ellen mit lehet tenni?
A lehangoló környezet szerintem a legkisebb probléma ha depresszióról van szó. Úgy 95%-ban a félrement gyerekkor, és később az emberi kapcsolatok hiánya, torzult önkép amik miatt kialakul ez a nyavalya.
Ha másképp lenne, nem lenne a csillogásban annyi gazdag ember, világsztár drog problémás, depressziós, és öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!