Húzd ki a gödörből. Ha te lennél a helyében, neked is jól esne a segítség.
Ha csak sajnálni tudja magát és nem tesz, hogy jobb legyen akkor beszélj vele, hogy vagy tesz a javulása érdekében. (minden segítséget adjatok meg neki) Ha ez sem segít akkor szakítani fogtok úgy is.
2021. jún. 17. 03:14
2/6 anonim válasza:
#1 “Húzd ki a gödörből”
Mintha az olyan egyszerű lenne, valakin több év pszichológiai kezelés és gyógyszer sem segít, de biztos egy átlag lánynak csak úgy varázsütésre menni fog. Nyilván próbál az ember ilyenkor segíteni a párján, de ez csak úgy megy, ha ő maga akar változtatni. Ne te áldozd be az energiáidat, idődet és józan eszedet azért, hogy ő csak lehúzzon téged. Én javasolnám neki, hogy menjen terápiára, de ha hónapokig nem változik a helyzet és nem is hajlandó rá, akkor elgondolkoznék, hogy érdemes e folytatni a kapcsolatot.
2021. jún. 17. 06:03
3/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz sehogyan sem javítani az állapotán, akkor szakember kell neki. Vagy szakítsatok. De ez így nem jó, hogy te is rámész erre.
2021. jún. 17. 07:23
4/6 anonim válasza:
Próbálj meg segíteni neki, támaszt nyújtani, de ha ő maga nem akar kimászni a gödörből nem fog menni. Tapasztalatból beszélek. Beszélgess vele és menjetek el pszihológushoz ha még ez nem történt meg.
2021. jún. 17. 14:29
5/6 A kérdező kommentje:
Jár szakemberhez, de ígyis nagyon sokszoros van nagyon mélyen. És nem tudom hogy húzzam ki belőle. Ő próbál változni, de én teljesen tehetetlen vagyok. És ő is sokszor így gondja inkább ne ismertük volna meg egymást, jobb lenne nekem. Szóval azért ez is elég nyomasztó. De főleg az hogy a rossz napjain nem tudom felvidítani
2021. jún. 17. 19:06
6/6 anonim válasza:
Sport segíthet feldobni az embert, elmehetnétek együtt kocogni pl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!