Szerintetek van olyan, hogy női összeesküvés a béták ellen?
Figyelt kérdés
Tehát közös erőfeszítés árán kiirtanák a béta géneket az emberiségből, és e célból olyan megegyezés, hogy az alfákon osztozkodnak addig amíg minden nő alfától nem szül gyerekeket és amíg fel nem nő az új, immáron csak alfákból álló generáció. Ezáltal a következő generációk nőinek mind fog jutni, mert csak ők lesznek.2022. márc. 11. 21:32
31/35 anonim válasza:
Ha a nők valóban csak az alfa hímekkel szeretnének párosodni, akkor mi lesz a kevésbé csinos vagy kimondottan csúnya nők sorsa? Mert alafhímként, ha minden ujjamra jut egy csinos nő, akkor miért akarnék az átlagosokkal vagy a csúnyákkal szexelni? Ha telik egy új Mercedesre, miért akarnék egy 20 éves Daciát?
32/35 A kérdező kommentje:
31
Mivel a nők poligámok ezért osztozkodnak a jópasikon.
2022. márc. 12. 18:57
33/35 Hintalow válasza:
Èn 37 èvesen főleg animèket nèzek, meg szerepjátèkhoz festegetek bábukat ès játèkrobotokat gyűjtök. Mèg is voltam házas, miután elváltunk, úgy hogy a kisfiam is velem èl, simán belekeveredtem randikba helyes lányokkal, pedig nem igazán erőltettem a dolgokat, elvoltam a saját kis világomban. Ès lett is hosszútávú kapcsolatom a multicègből ahol dolgozom, pedig csak rèszegen elkezdtem poènkodni vele egy cèges bulin, eszemben sem volt hogy èn most kapcsolatot keresek ès animèkről mesèltem neki meg szerepjátèkról. Akkor èn most "alfa" vagy "bèta" vagyok? 😁😁
34/35 A kérdező kommentje:
33
Szerintem khurba helyes vagy :D
Azért minden ökörséget megbocsátanak, még az sem gond ha sorozatgyilkos vagy és/vagy hullákkal közösülsz :D
2022. márc. 13. 16:11
35/35 MDaniel98 válasza:
Jaj, már megint az incel-kérdés. Amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!