Szerintetek van olyan, hogy női összeesküvés a béták ellen?
1
Bizonyíték?
Egyébként én csak kérdeztem, feltételeztem.
Nincs. Az, hogy a társadalom által sikeresnek és vonzónak tartott egyedek találnak sikeresen párt és nem a béna szerencsétlenek, az teljesen természetes jelenség, nincs mögötte semmilyen emberi akarat.
És ha már bizonyítékokról beszélünk, te mit tudsz felmutatni a felvázolt összeesküvés létezése mellett?
3
"béna szerencsétlenek" = rossz genetika?
Így érted? Csak gondoltam, hogy szakszót fogsz használni.
Alfáról és bétáról nincs értelme úgy beszélni, hogy mindenki alfa. Ha mindenki alfa, akkor senki sem alfa.
Átvettétek ezeket a szavakat a biológiából, amikor egy csoport, pl. farkasfalka hierarchiáját írják le, de az értelmébe már nem gondoltok bele.
Az alfa egy csoportban az, aki a hierarchia tetején áll. A rangja nem állandó és dinamikusan változhat a csoporton belül. Az alfa is veszíthet a rangjából és egy alacsonyabb rangú is feljebb kerülhet.
A főemlősöknél ráadsául sokszor bonyolultabb is ez és nem csak egy egyeden múlik a rangja, hanem mindenféle kapcsolatokon a csoporton belül.
Pont ezért nincs olyan, hogy alfa és béta gének.
De ha belegondolsz, akkor magad is rájöhetnél.
Egy példa: vannak olyan állatok, ahol az alfahím fér hozzá csak a nőstényekhez, csak ő tud velük párosodni. Ez így megy már évmilliók óta. Ha mindig csak az alfa párosodik, akkor mindegyik utódjában alfa gének vannak, ergo mostanra minden hímnek alfának kéne lennie. Nagyon nincs így.
Nincsenek alfa gének, ez alfaság egy ember alkotta fogalom, amivel a legmagasabb rangú egyedeit jellemzik a csoportnak (legyen az hím vagy nőstény).
"Egyébként én csak kérdeztem, feltételeztem."
Az állítva kérdezés a hazugság egy formája.
8
Nem gondoltam komolyan azt, hogy összeesküdtek, csak maga a hatás miatt úgy tűnhet, hogy szervezett, persze csak véletlen. Vagyis ha véletlennek nevezhetjük az evolúcióit, természetes szelekciót. Mert végső soron mind csupán bábúi vagyunk az evolúciónak és minket használva tökéletesíti magát. Basszus, totál nihilizmus. Tényleg nincs amiért létezni. A blackpillt vallók mondják meg a tutit!
Nincs, mivel a Homo sapiens hímek nem oszlanak fel alfa és béta állatokra.
Embereket "alfahímnek" nevezni az csak szleng, illetve a te esetetben áltudományos baromság. Ha örökös lúzernek akarod elkönyvelni magad, akkor ne akard genetikával megracionalizálni, az már vagy száz éve lejárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!