Mi a leghihetetlenebb összeesküvés-elmélet szerinted?
Hogy már rég feltalálták az örökmozgó elven működő ingyenes energiaforrast csak a **** nem engedik hogy eljusson az emberekhez.
****: Vilagkormany, energiávallalatok, autógyártók stb.
Az incelek buták de van egy olyan alapjuk amire másokkal együtt építkeznek hasonló hülyeségeket és ez az evolúciós pszichológia.
Onnan indul ki minden ilyen baromság hogy a nők azért csinálnak valamit így a férfiak meg úgy mert a mamutvadaszat meg a tudatalatti meg a karma stb és ez a popkulturaban bizony kitermeli az inceleket csakúgy mint a feminista agitpropot.
@4: Ilyen alapon a laposföldeseknek is van alapjuk, amire építkeznek: létezik a Föld. Vagy a gyíkembereseknek, mert gyíkok meg emberek is léteznek. Sőt, repülők, meg kondenzcsíkok is, szóval a chemtraileseknek is.
Mindenk konteó, minden agymenés épít valamire, amiből aztán kihozzák a maguk teljesen kretén marhaságait.
Balaton Tagadók Klubja. Vagy esetleg ha létezik : Balaton tagadó tagadók -> azaz tagadja hogy vannak Balatont tagadók. Még továbbá ha létezik Balaton tagadó tagadó tagadók. Többszörös áttétellel nem láttam még, de ez az egész lehet csak trollkodás nem tudom eldönteni, hogy van e egyáltalán olyan ember aki azt hiszi hogy csak átverés hogy létezik a Balaton és a köré kerített szürreális dolgok hogy van olyan fiktív módon megoldva hogy úgy tűnjön mintha lenne Balaton, kezdve a fénykép hamisításoktól a minden féle agyament megoldásokig.
Eddig ez a Balatonos tagadásos a leghihetetlenebb szerintem.
Bár például a laposföldeseknél is sokan csak trollkodnak, sőt itt a gyk-n az ezotéria kategóriába szintén sokan csak trollkodnak, de persze vannak akik hisznek is különböző marhaságokba.
Bár mondjuk az emberi ostobaság akkora mértékeket tud ölteni és van akik ebből nyerészkednek is lásd pl mi megy a facebookon : https://www.youtube.com/watch?v=BRX8uMwC4_k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!