Mi a leghihetetlenebb összeesküvés-elmélet szerinted?
Amúgy a Balatonon mit lehet tagadni? Vagy akkor a többi tavat miért nem tagadják?
Az megvan, hogy a hurka/kolbász rákkeltő? Ennél nagyobb baromságot kitalálni sem lehet...
Nem tudok rangsorolni.
Baromi széles a paletta, a legkisebb logikai képességgel cáfolhatóaktól azokig, amik olyan mezsgyén mozognak, hogy talán még részben igazak is.
Viszont mindnek igaz a hívőire, hogy semmiféle ellenbizonyítékot nem hajlandóak elfogadni, gyakorlatilag még végighallgatni sem, vagy simán rámondják, hogy aki cáfol, az hazudik.
Innentől alapvetően mind egyforma szint, pont az egészséges szkepticizmus, utánanézés, ellenőrzés hiányzik mindből.
Szerintem a laposföldesek csak szórakoznak, a legtöbb konteót nevetségesnek tartom, de ami a coviddal megy, az egyszerűen érthetetlen a számomra.
Van ugye aki magát a vírus létét is tagadja, van aki meg csak gyenge dolognak tartja, ami ellen szükségtelen az oltás, de mindegyik mögött ott lappang egy képzelt háttérhatalom, ami az egész világon rá akar venni mindenkit az oltásra, amelyben chip, meg a franc tudja mi van elhelyezve, meg hogy az emberiség létszámát csökkentve gyakorlatilag az elhalálozásokat akarják növelni, meg mit tudom én, milyen variációk léteznek amikben még az összeesküvő orvosok, kormányok, újságírók is szerepet kapnak.
Még azt valamennyire megértem, hogy valamelyik oltástól húzódoznak, mert mondjuk nem bízik valaki a kínai, vagy az orosz minőségben, a technológiai fegyelemben, de az egyenesen megdöbbentő a számomra, hogy az ingyen biztosított drága oltóanyag, amivel az egészségét védhetné valaki, egész tömegeknek nem kell, szinte hihetetlen számomra, hogy a modern orvostudomány becsülete, hitele, tisztelete ilyen alacsony szinten van.
Arra is gondoltam már, hogy annyira fantáziátlanok az emberek, hogy el sem tudják képzelni addig, amíg nincs baj, hogy súlyosan megbetegedhetnek, vagy hogy másokra, például a saját szeretteikre ráragaszthatják a végzetes kórt, még ha esetleg rájuk tényleg nem, vagy alig hat, de azokra meg igen és nem érzik a felelősségüket a többi emberrel, esetleg a saját családtagjaikkal szemben, szóval ez az egész koronavírus hisztéria azt mutatja, hogy talán más esetben is, Aids, lepra, vagy szifilisz, vagy majd a jövőben kialakuló esetleg nagy halálozással járó kórokat is sokan semmibe vesznek.
Addig még kisebb a baj, amíg csak a saját életmódja kockázatát vállalja valaki, mint például a bagósok, de a mások veszélyeztetettségének az általános és nagyfokú bagatellizálása teljes mértékben megdöbbentő a számomra.
Ennyire önzők az emberek?
"Ennyire önzők az emberek?"
Aki nem látja át a saját felelősségét, az nem fogja figyelembe venni.
"Amúgy a Balatonon mit lehet tagadni? Vagy akkor a többi tavat miért nem tagadják?"
https://www.youtube.com/watch?v=lk4rfPT7EN8
Valahogy "intiutívabb" ezt elővenni mint a többi tavat, hiszen kizárólag csak magyar vonarkozásban nézve és Magyarországra vonatkoztatva a leghíresebb tó, magyar tengernek is becézett.
Mintha komolyan vehető ténykérdés lenne a Balaton léte vagy nem léte a többi tóval szemben úgy kérded.
"Az megvan, hogy a hurka/kolbász rákkeltő? Ennél nagyobb baromságot kitalálni sem lehet..."
Azért azt jóval könnyebb elhinni minthogy a Balaton létezését csak el akarják hitetni. Egy random amerikainak lehetséges hogy nem hihetetlenebb ha csak random az utcán rákérdezének, ha Magyarország létezéséről sem tud, de az ő esetében is utána lehet nézni a Balatonos dolognak. A hurka/kolbász rákkeltő kérdés meg nem olyan triviális a Balatonnal szemben.
"Nem tudok rangsorolni.
Baromi széles a paletta, a legkisebb logikai képességgel cáfolhatóaktól azokig, amik olyan mezsgyén mozognak, hogy talán még részben igazak is."
Ezért szubjektivitás is benne van, hogy pont a Balatonosat vettem első helyezetnek, a kérdésbe is benne van hogy "szerinted".
Vagyis ehhez véleményem szerint szuper hülyének kell lennie valakinek hogy ezt tényleg el is higye.
"Van ugye aki magát a vírus létét is tagadja, van aki meg csak gyenge dolognak tartja, ami ellen szükségtelen az oltás, de mindegyik mögött ott lappang egy képzelt háttérhatalom, ami az egész világon rá akar venni mindenkit ..."
Első Balatonos kommentemnél belinkeltem egy videó sorozat első 2 részét, több része jelen időpontban nem készült el. Az demonstrálja (főleg a 2-ik rész) hogy az még semmi amit leírtál, annál van sokkal komolyabb minőségi ugrás az elmebetegség fele és ezek az elembetegek az utcán köztünk járnak. Gyenge a törvény azokkal szemben akik ezt kihasználják csalók. A törvény gyengeségének tartom azt is, hogy legalizálja az ezoterikus baromságokkal fűszerezett gyógyítással kapcsolatos kuruzslást az orvosi diplomával rendeklezők számára. Saját irodjája lehet a baromnak teljesen legálisan ahol fogadja a nagy arányban lévő idős hiszékeny néniket és csomó pénzt elkér. Mondjuk ha nem elmebeteg csak simán egy gerinctelen féreg, de orvosi végzetsége van akkor nem érdeke olyan rossz helyzetbe hozni a pácienst hogy meghaljon valódi kezelés hiánya miatt, ezért valódi kezelés mellé nem helyette szokták javasolni, így önmagát is védi hogy ne legyen eset hogy ő miatta nem ment valódi orvosi kezelésre, meg az is lehet hogy valódi orvosi kezelést is alkalmaz, csak mellete kamu alternatív orvoslásos dolgokkal is kiegészíti, több pénzt hoz a konyhára neki.
Ettől a balatonostól azért lezsibbadtam.
Főleg, hogy életem 29 nyarát töltöttem ott.
:D
Mindenben van valami reális alap. A feldolgozott húsokban nyesedék, nitrites pácsó van, ami rákkeltő. Vannak már nagyon régről történetek gyíkemberekről mindenfelé, persze nem azt jelenti hogy a Királynő egy őshüllő lenne, de láttak már mutánst és egy külön fajnak vélték. Létezik mezőgazdasági permetezés is, persze nem arzént permeteznek hanem nehézfémeket a felmelegedés ellen. Mindenben a magja egy valóságosdolgoból származik, különben nem terjedt volna el
De az ilyen balatontagadás egy ökörség pl csak trollkodnak akik azt terjesztik, hogy ilyen létezik
"nitrites pácsó van, ami rákkeltő"
Önmagában nem az. Csak hevítve és az igaz. Szóval nitrites pácsót tartalmazó terméket nem szabad sütni, legfeljebb főzni.
"persze nem arzént permeteznek hanem nehézfémeket a felmelegedés ellen"
Ebben melyik rész a valóságalap?
:D
"az ilyen balatontagadás egy ökörség pl csak trollkodnak akik azt terjesztik, hogy ilyen létezik"
Gyanítom, hogy valójában a konteók karikatúrájaként indult, de már most vannak VALÓS hívői és ez ijesztő.
Én olvastam egy olyan elméletet,hogy beszarsz. Nagyon hosszú, terjedelmes. Most nem ismertetem mert agyrákot kapsz. Csak a lényegére térek. Szerintük 1953-ban volt egy rezet, ami után a 6.dik emberiség kezdte el az életét. A Föld tulajdonosai (nem illuminatik) hanem a robotok kezdték el ekkor az új emberiség kitenyésztését.
Amit régen építettek, azokat a robotok értsd MI építette; a piramisok, középkori templomok, várak, festmények, szobrok azért olyan precízen kivitelezettek, mert ezeket a robotok építették fel mind. Az akkori emberek modern korban éltek. Amit ma középkornak hiszünk egy modern, nálunk fejlettebb technológiai időszak volt. Mindent rezgésekkel, elektromágneses energiákkal gyógyítottak, ami az éterből jött. A lándzsákkal pl lőttek anno. A vezetők árják voltak kék szempárral és szőke hajjal. Ismerték az atomfegyvereket voltak atomháborúk és elektromágneses impulzusfegyverekkel írtották ki ezeket az árjákat az utolsó emberig végül.
Na, egyszer a Föld tulajai vagy a paraziták kiírtották ezt az ingyen életet és betíltották a technológiát. Mindent cenzúráztak és pénzért kezdték árulni a sokkal kevésbé funkcióképesebb a korábbihoz képest kőkrszaki technológiát, amit mi ismerünk, hogy fejjenek minket és rabszolgalétbe tartsanak. Minden gyógyító technológia már megvolt ezer és ezer éve, csak eltíltottak a tudástól, mert a betegség üzlet, a kőolajban van az üzlet nem az ingyenenergiában. Most is szenvedünk életünk minden napján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!