Szerintetek van olyan, hogy női összeesküvés a béták ellen?
10
Nevezhetjük bárminek, a lényeg ugyanaz. A szaporodásra esélyes és arra esélytelen személyek. Tini korban már tudják a tinik, hogy kik lesznek ezek az emberek és őket "lúzer" jelzővel illetik, ami vesztest jelent, genetikai lottón való vesztest.
Lényegében a genetikád valóban predesztinál szinte mindenre ami veled történik az életben, kis mozgástered van csupán. Lehetsz jó ettől eltekintve egy szakmában, de ha nem kapod meg amire vágysz (például nőket, szexualitést) akkor a motivációd súlyos csorbát fog szenvedni és végérvényben a karriered is befuccsolhat egy idő után. Tehát addig tepersz amíg annak reményében, hogy majd a karriered, pénzed, házad elhozza a remélt nőket, szerelmet, szexualitást...de amint ráeszmélsz, hogy őszinte vonzalmat ezek sem fognak kiváltani egy nőben, akkor zuhan hatalmasat a motivációd mivel ráeszmélsz, hogy semmilyen hatást nem tudsz kifejteni a neked szabott sorsra.
#11 - nagyon jól megfogalmaztad, és arról biztosíthatlak, hogy sok férfi (és nő) így érez. Ez azért van, mert beteg szexuális (és szociális) normatívákat tartanak fenn egy beteg ökonómiai rendszer alátámasztására!
De most jön a nagy válság kora, és hamarosan jobban fog számítani a mentális erő, komoly szakmai tudás és egyéb emberi minőség is. A nyálgépeknek meg muszáj lesz szépen kérni és szopni - ha enni akarnak!
Nyilván hihetetlen számodra, de eddigi életem során mind az iskolában, mind a munkahelyen azt tapasztaltam, hogy még a legrondább, leggörényebb (a görény egyébként nagyon aranyos) férfi is talál magának valakit. Még a testi fogyatékosság is csak nehezítés, de nem akadály, márpedig ők biztosan "béták" a te értelmezésed alapján.
Természetesen olyat is ismerek, akinek a harmincas évei közepére se jött össze semmi, és már lényegében le is mondtak róla. Ránézésre egyik sem "béta", még igen jól kereső középvezető is van köztük. A probléma a fejükben van, mint neked.
Leírták már itt neked százszor: menj el egy pszichológushoz. Attól nem lesz nőd, hogy pár hetente kiírsz egy teljesen agyhalott kérdést a témában, és megértésre se számíts, mert idegesíti az embereket ez a férfiatlan picsogás (ez alapján nem is béta vagy, hanem omega).
Teljesen átlagos külsővel, rendszeres tisztálkodással, visszafogott (társadalmilag elfogadott mértékű) alkoholizmussal bárki képes párt találni. Ha nem megy, akkor a fejedben van a hiba.
Persze, ezt nem tudod felfogni, ezért szeretettel várom a következő kérdésed, ahova újra leírom ezeket.
A ronda férfiak többsége vagy kiemelkedő anyagi helyzete, vagy a valláspolitikai szexadminisztráció által kap feleséget, persze ezeket nem nevezhetjük normális szerelmi kapcsolatoknak.
(Persze az ilyesmiről nem szabad fórumozni éretlen és tudatlan személyek által széttrollkodott, pirospontozott topikokban.)
15
Igen, de fingom nincs miért nem veszik észre magukon, hogy egyet mondanak és mást csinálnak. A büdös életben be nem ismernék, hogy negatívan diszkriminálnak a csúnyák felé és a csúnyáknak nem csak a nőtlenség, intimitás és szeretethiány a problémájuk, hanem a társadalomból való kitaszítottságuk is, többszörös traumáik, ebből fakadó önbizalomhiány.
Persze, hogy a fejben van a gond. Miután megtapasztalják amit, még valaki csodálkozik azon, hogy gondok lesznek a fejben? Ok-okozat.
És még mi vagyunk paranoid skizofrének mikor egy deka empátia és megértés nincs bennük a problémánk felé. A pszichológus mit fog tenni? Kikezel? Ha nagyon ügyes igen. De azzal mi változik? Az emberek hozzáállása a csúnyákhoz? A gúnyos mosoly, lekezelés, elkerülés meg fog szűnni az emberek részéről? Nyilván nem. Tehát maximum amire megtaníthat az a coping. De attól nem leszel egyenrangú, tiszteletet és szeretet érdemlő személy. Minden ugyanúgy fog menni tovább, nem lesz könnyebb, max elfogadod ezt az egészet vagy beletörődsz.
Nekem egyelőre nem sikerült. Talán az idősebb kor elhozza, nem tudom.
16
Te ki voltál közösítve mindenhonnan? Például suliban? Voltál valaha csúnya (nem átlagos, helyes férfi gondolok)? Beszéltek hozzád lekezelőn? Volt olyan, hogy mondtál valamit és nem hallgattak
végig, belekezdtek egy más témába egymás között?
Ha nem igazak ezek rád, akkor mégis mi alapján tudod, hogy milyen nekem és, hogy egész biztosan én csinálok valamit rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!