Szerintetek van olyan, hogy női összeesküvés a béták ellen?
21
Nem szokásom.
Kérdező - mások miért támogassanak, ha te a minimális erőfeszítést sem teszed meg? Van pontozási jogod, tehát nem "szokás" - hanem aktív hozzáállás kérdése a dolog.
Nem jön ki hülyén, hogy még az álláspontodat támogató nézetek sem kapnak egy elbaxott zöldet? Ebből is megítéltetik a kérdező komolysága és emberi minősége!
23
Semleges szeretek maradni. Meg engem személyesen nem érdekel az itteni pontozásom, megítélésem.
"Semleges szeretek maradni."
- Aki még anonim véleménynyilvánításra sem képes a kapott válaszokat illetően, az nem rendelkezik érett jellemvonásokkal.
"Meg engem személyesen nem érdekel az itteni pontozásom, megítélésem."
- Ez már alapból nem érv, mert a pontozások másoknak szólnak, nem a kérdező személyének. És ha valakik aktívan véleményt nyilvánítanak a személyes kérdésedet illetően, akkor elvárják a tisztetletet.
Kérdező - az lehetséges, hogy bűnronda vagy, de a személyiséged is éretlen vonásokat mutat. Az utóbbin (talán) még lehet segíteni - úgyhogy irány az agyturkász!
Kérdező - az lehetséges, hogy bűnronda vagy, de a személyiséged is éretlen vonásokat mutat. Az utóbbin (talán) még lehet segíteni - úgyhogy irány az agyturkász!“
Igen, úgy vagyok vele, hogy ha bűnronda vagyok akkor a személyiség úgysem számít. Feleslegesen minek igyekezzek?
Megyek is agyturkászhoz de tudom, hogy ő sem fog tudni mit kezdeni az arcszerkezetemmel, koponyámmal.
Azzal nem is, de itt nem az a döntő.
Mindenki tud párt szerezni, akinek az agya erre alkalmas.
Akinek az arca ronda, az nagyobb munkával, és gyengébb párt.
De ő is tud.
Akinek az agya nem működik jól, annak nem lesz párja.
27
Hát akkor döntöttem. Nem akarok nagyobb munkáva gyengébb párt.
Köszönöm a segítséget a felvilágosodásomban. Mostmár jöhet ásó, kapa, nagyharang...mivel úgysincs semminek sem értelme ha nem születsz normális külsővel
Rendben van, megértjük.
Tehát akkor több kérdést nem fogsz kiírni hasonló témákról?
29
És esetleg ha igen? Nem szeretnétek hallani az incelek problémáiról? Hidegen hagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!