Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Szerintetek van olyan, hogy...

Szerintetek van olyan, hogy női összeesküvés a béták ellen?

Figyelt kérdés
Tehát közös erőfeszítés árán kiirtanák a béta géneket az emberiségből, és e célból olyan megegyezés, hogy az alfákon osztozkodnak addig amíg minden nő alfától nem szül gyerekeket és amíg fel nem nő az új, immáron csak alfákból álló generáció. Ezáltal a következő generációk nőinek mind fog jutni, mert csak ők lesznek.
2022. márc. 11. 21:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Kérdező - miért nem veszed a fáradságot a válaszok fel/le pontozására?
2022. márc. 12. 13:50
 22/35 A kérdező kommentje:

21

Nem szokásom.

2022. márc. 12. 13:52
 23/35 anonim ***** válasza:

Kérdező - mások miért támogassanak, ha te a minimális erőfeszítést sem teszed meg? Van pontozási jogod, tehát nem "szokás" - hanem aktív hozzáállás kérdése a dolog.

Nem jön ki hülyén, hogy még az álláspontodat támogató nézetek sem kapnak egy elbaxott zöldet? Ebből is megítéltetik a kérdező komolysága és emberi minősége!

2022. márc. 12. 13:58
 24/35 A kérdező kommentje:

23

Semleges szeretek maradni. Meg engem személyesen nem érdekel az itteni pontozásom, megítélésem.

2022. márc. 12. 14:21
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Semleges szeretek maradni."

- Aki még anonim véleménynyilvánításra sem képes a kapott válaszokat illetően, az nem rendelkezik érett jellemvonásokkal.

"Meg engem személyesen nem érdekel az itteni pontozásom, megítélésem."

- Ez már alapból nem érv, mert a pontozások másoknak szólnak, nem a kérdező személyének. És ha valakik aktívan véleményt nyilvánítanak a személyes kérdésedet illetően, akkor elvárják a tisztetletet.

Kérdező - az lehetséges, hogy bűnronda vagy, de a személyiséged is éretlen vonásokat mutat. Az utóbbin (talán) még lehet segíteni - úgyhogy irány az agyturkász!

2022. márc. 12. 14:32
 26/35 A kérdező kommentje:

Kérdező - az lehetséges, hogy bűnronda vagy, de a személyiséged is éretlen vonásokat mutat. Az utóbbin (talán) még lehet segíteni - úgyhogy irány az agyturkász!“

Igen, úgy vagyok vele, hogy ha bűnronda vagyok akkor a személyiség úgysem számít. Feleslegesen minek igyekezzek?

Megyek is agyturkászhoz de tudom, hogy ő sem fog tudni mit kezdeni az arcszerkezetemmel, koponyámmal.

2022. márc. 12. 15:34
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nem is, de itt nem az a döntő.

Mindenki tud párt szerezni, akinek az agya erre alkalmas.

Akinek az arca ronda, az nagyobb munkával, és gyengébb párt.

De ő is tud.

Akinek az agya nem működik jól, annak nem lesz párja.

2022. márc. 12. 15:39
 28/35 A kérdező kommentje:

27

Hát akkor döntöttem. Nem akarok nagyobb munkáva gyengébb párt.

Köszönöm a segítséget a felvilágosodásomban. Mostmár jöhet ásó, kapa, nagyharang...mivel úgysincs semminek sem értelme ha nem születsz normális külsővel

2022. márc. 12. 15:51
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Rendben van, megértjük.

Tehát akkor több kérdést nem fogsz kiírni hasonló témákról?

2022. márc. 12. 15:54
 30/35 A kérdező kommentje:

29

És esetleg ha igen? Nem szeretnétek hallani az incelek problémáiról? Hidegen hagy?

2022. márc. 12. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!