Téged zavarnak a helyesírási hibák?
23:16-os: Nagyon nem szeretik az emberek, ha szembesítik őket akár csak ilyen jellegű hibáikkal is, ezért is nagyon ritka, hogy az ismerőseim körében ez szóba kerülne, kivéve, ha ők kérik, hogy valamiről mondjam meg, hogy helyes-e vagy sem. Én szoktam lenni a telefonos segítség. :)
Egy-két ember nem tudna megváltoztatni százakat, vagy ezreket, ahhoz másoknak is akarniuk kell a változást.
Köszönöm, viszont.
Álarc marad, nem kell aláírás, ez az oldal lényege. :)
(Azért volt pár hozzászólás, amiből úgy tűnt, hogy nem kerekedik normális hangnem, de örülök, hogy így lett.)
ma 05:30-nek!Szerintem normális ember tudja mikor fújjon visszavonulót, ha a büszkeségét megőrizve akar egy vitából kiszállni!Ha meg két korrekt ember találkozik ott az érvek-ellenérvek csatája zajlik és miért ne végződhetne kézfogással-mégha némely dologban el is tér a véleményük.
Akit látok hogy bepörög és átmegy trágárba,annál k...a szeretek kicsit piszkálódni,mert kiváncsi vagyok meddig tud elmenni tahóságban.
Ahogy mondtad kedves Bénabéla11!Nem szabad nagyon komolyan venni a dolgokat!Aki már volt 10napig az intenziven becsövezve,(mint és is) annak volt ideje szétválogatni magában a fontos-nemfontos szerint a dolgokat!!Ez meg itt egy játék!!Egy jó játék-aki nem így látja az pukkadjon meg mérgében, ha nem értenek vele eggyet!
Teljesen természetes, ha két embernek nem egyezik meg a véleménye. Akkor van gond, ha az egyik vagy mindkettő makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy neki van igaza, és más megoldás nincs. Mondjuk egy szó helyesírása erre nem jó példa, bár vannak olyan esetek, hogy a helytelen írásmódnak létjogosultsága van, kifejez valamit, és nem az igénytelenséget vagy butaságot. Pl. így hűbben tudja visszaadni egy beszélő szavait, a nyelvjárási fordulatokat.
Meglepő, hogy a zöld kezecskék lenyomása ellenére az én százalékom csökkent, a tied meg nőtt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el, hogy nem azt nyomtad, hanem azt, hogy másoknak lehet, hogy a te hozzáállásod volt a szimpatikusabb, mert az enyémet esetleg kioktatónak gondolták. (Vagy nem is ezen válaszok miatt változott a százalék.) Azt mondjuk nem értem, hogy azért, mert valaki a mondandója alátámasztásául közli, hogy az adott témában ő jártas, mert pl. az a szakmája, akkor azt miért veszik úgy, hogy nagyképűsködik - más kérdéseknél már láttam ezt.
A trágárság az, ami még a helyesírási hibáknál is sokkal zavaróbb. Ha valaki nem tud/akar helyesen írni, azt elfogadom, ehhez kell érzék is. De ahhoz, hogy a szavainkat megválogassuk, és ismeretlenül ne bántsunk másokat, ahhoz intelligencia kell.
Őszintén sajnálom hogy csökkentek a pontjaid,de ebben én nem lehetek ludas, mert becsszó zöld kezecskét nyomtam minden hozzászólásodhoz,mint ahogy ugyanezt megtettem-igaz csak ma-bénabéla11-ével is.
Valami olyan logika szerint emelkedik vagy csökken a pontszám ami nekem magas.Kiváncsi vagyok ,a bevezendő új pontrendszer milyen lessz?
Engem kicsit sem hat meg ha csökken vagy emelkedik a pontszámom vagy helyezésem mert volt már 20% is!A dolgokról alkotott véleményemet ez eddig sem és ezután sem fogja befolyásolni!Kivéve mikor ugratok valakit,mert ott ugratásképpen irok direkt hülyeséget.Akinek nem tetszik nem köteles reagálni rá-főleg nem ledegradáló jelzővel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!