Kezdőoldal » Tudományok » Helyesírás » Téged zavarnak a helyesírási...

Téged zavarnak a helyesírási hibák?

Figyelt kérdés
Főleg, ha nyilvános helyen látod őket, pl. tévében, sajtóban.
2010. nov. 17. 14:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 bénabéla11 ***** válasza:
78%
Tudjátok mit?! Igazatok van és elnézést kérek!
2010. nov. 19. 13:02
 22/70 anonim ***** válasza:
67%
Mivan?Hazaért anyu és segitett??Kézcsókom Neki!!
2010. nov. 19. 13:24
 23/70 bénabéla11 ***** válasza:
78%
Nem tud jönni sajnos, mert egy másik kontinensen vagyok!Pedig hiányzik!:(
2010. nov. 19. 13:36
 24/70 anonim ***** válasza:
87%

Látod hogy mennyivel normálisabban néznek ki a mondataid ha megadod a helyesirásnak ami neki jár!!Bár ha kisbetüvel irsz azzal meg tintát takaritasz meg és ez is lehet szempont!!

Csáá-és érj haza épségben!!Remélem nincs harag?

2010. nov. 19. 13:45
 25/70 anonim ***** válasza:
100%
Az főröhej, hogy a gyerekek nagyrésze még az ábécét se ismeri, nemhogy a nyelvtant, de káromkodni azt már folyékonyan tud...
2010. nov. 19. 13:50
 26/70 bénabéla11 ***** válasza:
80%
Persze, hogy nincs! De nem szeretek ékezettel és szépen írni, mert nagyon lassú!:D
2010. nov. 19. 14:07
 27/70 anonim ***** válasza:
100%

Megszokás kérdése!

"Ha megtiszteled a munkádat azzal hogy rendesen elvégzed,az is megtisztel azzal hogy dicsér Téged!!"

Szerintem ha megszokod hogy rendesen irsz,egy idő után ugyanannyi idő alatt kész és még szép is.Persze semmi közöm hozzá hogy ki hogy ir,csak nem tehetek róla de a rossz helyesirás nálam is minősiti a leiróját.Könnyen beszélek mert én vakon gépelek!

Nem szeretek azon filózni hogy miért ir ilyen csunyán valaki?

Vedd példának az én esetem!!Kifigurázok akit csak lehet ,de tudomásul veszem hogy humortalan rosszkedvű emberek olvassák és lepontozzák.Pedig nem olyan vagyok,de a látszat azt sugallja és ha már azt látja hogy ez 30szézalékos akkor belerugok én is egyet mert abból nem lehet baj.De egy 90-est nem mer bántani mert fo.ik a pontjaiért!

Gyarló emberek vagyunk!További szép hétvégét Neked is ,és mindenkinek aki olvassa!

2010. nov. 19. 14:27
 28/70 bénabéla11 ***** válasza:
85%
Értem, értem, de szerintem nem kell ilyen mélységig lefilozofálgatni, hogy ki miért ír ide!Take it easy!:D
2010. nov. 19. 14:40
 29/70 Kagemusha ***** válasza:
100%
Naná, hogy zavar... nyilvános helyen fôleg, ott aztán írtó nagy blama!
2010. nov. 19. 16:45
 30/70 anonim ***** válasza:
75%

A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:45

Végigolvasva a hozzászólásaidat feltűnt, hogy neked is van még jócskán mit tanulnod helyesírás témakörben. :)

Azzal viszont egyetértek, hogy ha már ilyen fórumba írunk, akkor legalább itt legyen helyes - lehetőleg - minden. Persze nem lehet mindenkinek tökéletes a helyesírása, de ha tud másképp, helyesebben írni, ide úgy írjon. Jobban elhiszem, hogy igaz a válasz, ha látom, hogy helyesen írták le.

2010. nov. 19. 18:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!