Melyiktől kapsz gutaütést?
Ebből az „ez miatt” a legrosszabb, de amit igazán utálok, azok:
- „miatt” és „végett” összekeverése, ami a leghülyébb ok-okozati láncolatokat alkotja,
- mondatvégi aztozás, „őket” helyett „azokat” (tehát „látta a virágokat és megöntözte azokat”)
- amikor „fiunk” helyett „fiúnk” van
- „add oda nekem”
Szerintem ez nem ijesztő. Talán inkább csak rájöttél, hogy ez nem tartozik az élet nagy dolgai közé, és hogy ezek alapján lehet véleményed, de embert megítélni nem érdemes.
Én is így változtam az évek során, én egyszerűen csak megnyugtatónak tartom, hogy eggyel kevesebb hülyeségem van (pedig akad még bőven).
Bocsánat, de én megítélek ezek alapján embereket, mert konkrétan szarik bele hogy normálisan írjon, írásjellel a végén, és nincs türelmem kihámozni a mondandóját az ő hanyagsága miatt.
Ha ebbe ilyen igénytelen, akkor mi várható el tőle komolyabb dolgokban ha ennyire nem izgatja hogy mit hogyan ír le?
Valahogy minősíti az embert, az írása stílust.
46# Te látod máshogy, mások meg máshogy látják. Ez van.
Nem baj, nem haragszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!