Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Tudomány felfedezte már,...

A Tudomány felfedezte már, hogy a halál után van élet?

Figyelt kérdés
Engem mindig foglalkoztat a halál. Szerintetek van élet a halál után? Mi lett azokkal,akik meghaltak a történelem során? Hova kerültek?
2017. júl. 24. 15:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
54%
Csak szólok, hogy a halálközeli élmények azok az ÉLET jelenségei, és nem a halálé. A halálhoz semmi közük nincs.
2017. júl. 24. 19:04
 12/41 anonim ***** válasza:
36%

"NINCS élet a halál után. Éppúgy, mint ahogy a születés előtt sincs."

Mégis kinek képzeled magad, hogy ezt így kimered jelenteni ? Majd ha egyértelműen bebizonyítod az állításodat, akkor írj ilyen stílusban.

Egyébként én nem tudom elképzelni a nagy semmit, hogy sehol nem voltam eddig és sehol nem leszek halál után. Ennél még a Biblia is értelmesebb elmélettel áll elő.

2017. júl. 24. 19:30
 13/41 anonim ***** válasza:
45%

"én nem tudom elképzelni a"

Csak ez nem érv.

És az sem érv, hogy te mit mennyire találsz hihetőnek.

Amúgy szólok, hogy a Biblia PONT AZT mondja, hogy a születésed előtt a "nagy semmi" volt, vagyis nem létezett a lelked.

2017. júl. 24. 19:42
 14/41 anonim ***** válasza:
65%
13 forrás, hely?
2017. júl. 24. 20:22
 15/41 anonim ***** válasza:
36%

Forrás?

Reinkarnáció nincsen a Bibliában... legalábbis, mióta kanonizálták.

2017. júl. 24. 20:33
 16/41 anonim ***** válasza:

#14. Ma, vallás kategória:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

#3. válasz

#5. válasz

Ő kereszténynek vallja magát. Te nem az vagy? Vagy ő "nem igazi"?

2017. júl. 24. 20:34
 17/41 Shai-Hulud ***** válasza:
55%

"Mégis kinek képzeled magad, hogy ezt így kimered jelenteni ?"

Egy embernek, akinek van véleménye a dologról.

"Majd ha egyértelműen bebizonyítod az állításodat, akkor írj ilyen stílusban."

Ugye ezt a mondatot először saját magadra értelmezed?

"Egyébként én nem tudom elképzelni a nagy semmit,"

Aha, értem. Szóval nem tudod elképzelni...

De azt el tudod képzelni, hogy osztod az észt.

Csak vigyázz, mert neked már alig maradt.

2017. júl. 24. 20:58
 18/41 anonim ***** válasza:
55%

15 - nem a reinkarnáció, hanem ezt, amit exkatedra a gyakori isteneként kijelentesz, mint egy megfellebbezhetetlen tényt - amely már "bizonyított, már ezerszer elmondtad", hogy : "a Biblia PONT AZT mondja, hogy a születésed előtt a "nagy semmi" volt, vagyis nem létezett a lelked."

Ezt nem mondja a "Biblia" és mellesleg egyik vallás sem.

------------ -------------

Minden születéssel a szellem bukkan napvilágra.

Az Örökkévaló egy lehatárolt, esendő, halandó testben.

Ha nem így lenne nem tudnánk erről beszélni, Istenről sem Istent tagadni sem tudnád, mert hasonló hasonlót tud felismerni.

Hogy mi lesz belőle az a pedagógián múlik és később magán a potenciálisan Isten gyermekeként született felnőtt emberen.

Van akiből olyan Ember lesz, mint Albert Schweitzer, van akiből egy kamionnal gyalogosok közt szlalomozó Féreg.

2017. júl. 24. 21:03
 19/41 anonim ***** válasza:
49%

"Csak szólok, hogy a halálközeli élmények azok az ÉLET jelenségei, és nem a halálé. A halálhoz semmi közük nincs."

Alaposan félreértetted. Nem az élet jelei (legalábbis a biológiai értelemben vett élet), hanem a létezésé. Ami úgy tűnik, közel sem áll olyan szoros kapcsolatban a biológiai élettel, ahogyan azt a tudomány jelenlegi állása alapján hiszi az emberiség (egy része).

2017. júl. 24. 21:07
 20/41 anonim ***** válasza:
51%

"Nem az élet jelei"

Nem szorosan az élethez tartoznak, az igaz.

De a halálhoz meg egyáltalán nem tartoznak.

Azért vannak ezek, mert a különféle szervek ilyen módon viselkednek rossz (oxigénhiányos, stb) körülmények között.

A halálról ÍGY semmit nem fogsz megtudni, mert ezek a jelenségek továbbra is az élethez kapcsolódnak jobban.

2017. júl. 24. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.