Találós kérdés: Mi az amit csak Te látsz, és rajtad kívül senki más nem?
Nem az álomra gondolok, hanem egy fizikailag látható dologra.
A kategória nincs eltévesztve, kéretik nem áthelyeztetni. Bármilyen ötletet és indokot elfogadok, illetve cáfolatokat is.
Én halálomon vagyok ezektől a homályoktól a szemem előtt. Mindennap fejfájással kelek, még enyhe árnyékban is látom őket. Nem egy-két kisdarab floaterem van, hanem 4-5 és ebből 2 tök nagy. Már gondolkoztam a műtéten is (üvegtest leszívás, majd újratöltés pontos nevét nem tudom).... Csak rizikós!
Egyébként vannak olyan floaterek, amik a szaruhártyán vannak, azok kimutathatóak, az üvegtestben egyáltalán nem.
75# Azzal már érdemes orvoshoz fordulni.
Idézek a 60. válaszoló linkjéből:
"Szélsőséges esetben azonban komoly bajokról is árulkodhat, ha sok ilyen foltot lát. A retinaszakadásnak és a retinaleválásnak is lehetnek ilyen tünetei, azok meg akár vaksághoz is vezethetnek. Ezért ha tényleg nagyon sok foltot lát, a biztonság kedvéért forduljon orvoshoz."
77# Nem utólag találtam ki, arra apelláltam, ha jogos amit gondoltam, akkor valaki előbb utóbb leírja.
Volt is találat, és igazad van 79# a tiéd is találat, bár kicsit pontatlan.
Elnézést mindenkitől, de tegnap estére kicsit besöröztem, szóval kissé elvesztettem a fonalat :-D
Én azt gondolom, ha meg is vizsgálja orvos, akkor sem láthatja ugyanúgy ahogy Te mert másképp vetülnek a fényárnyékok belülről és másképp műszerrel.
Talán helyesebb lett volna úgy kérdezni, hogy Mi az amit Te napi szinten látsz, de más nem láthatja?
Azért köszönöm a sok sok választ, igazán ötletesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!