Találós kérdés: Mi az amit csak Te látsz, és rajtad kívül senki más nem?
Nem az álomra gondolok, hanem egy fizikailag látható dologra.
A kategória nincs eltévesztve, kéretik nem áthelyeztetni. Bármilyen ötletet és indokot elfogadok, illetve cáfolatokat is.
Sejtettem, hogy olyan dolgokban gondolkodunk amit meg lehet fogni, el lehet dobni és rá lehet önteni egy doboz festéket :-)
Kimutatható, de napi szinten, hétköznapi értelemben csak Te látod. Bármit elfogadok, mert nem vagyok tudós. Ha elárulom a választ, mert lassan elárulom, akkor is elfogadom a cáfolatokat.
"Sejtettem, hogy olyan dolgokban gondolkodunk amit meg lehet fogni, el lehet dobni és rá lehet önteni egy doboz festéket :-) "
Tekintve, hogy azt írtad, hogy fizikailag látható így...
Ez egy rossz találós kérdés.
Lehet akár szerelem, vagy szimpátia, vagy akármi, nem fogom ezen törni az agyam. Látszik hogy a legostobább kérdés kapta a legtöbb választ... Fordítottam volna inkább más kérdések megválaszolásába az energiám.
(Bocsánat.)
@45 Mert azokra van egzakt válasz.
Ez egy találós kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!