Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Találós kérdés: Mi az amit...

Találós kérdés: Mi az amit csak Te látsz, és rajtad kívül senki más nem?

Figyelt kérdés

Nem az álomra gondolok, hanem egy fizikailag látható dologra.

A kategória nincs eltévesztve, kéretik nem áthelyeztetni. Bármilyen ötletet és indokot elfogadok, illetve cáfolatokat is.

2015. júl. 3. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 anonim ***** válasza:
A szemhéjamat belülről.
2015. júl. 3. 19:04
 2/81 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam írni, de rájöttem, hogy dehogy! Egy szemorvos simán ki tudja fordítani a szemhéjadat, sőt, ha ügyes vagy még te magad is egy kiskanál segítségével.
2015. júl. 3. 19:12
 3/81 anonim ***** válasza:
A szemhéjadat belülről te sem látod.
2015. júl. 3. 19:12
 4/81 A kérdező kommentje:
Így van, a szemhéj nem megoldás, mert nagyon könnyen megtekinthető, ha kicsit is kifordítod. Ha meg becsukod a szemed, Te sem látod.
2015. júl. 3. 19:16
 5/81 A kérdező kommentje:
Még várok, ha nem jön megoldás, fogok adni egy apró segítséget.
2015. júl. 3. 19:16
 6/81 anonim ***** válasza:

Nem jó a kérdés. Mert amit most csak én látok, az a monitorom. Meg gyakorlatilag minden ebben a szobában.

A helyes kérdés így hangzana:

Mi az a tárgy, amit csak TE tudsz látni?

Vagy:

Mi az a tárgy, amiből mindenki csak a sajátját látja, de a másét nem?

A válasz pedig rá egyértelmű: Semmi. Ugyanis nem létezik olyan tárgy, amit a másik ember ne láthatna, de az ember saját maga igen.

Ha mégis, kérlek mond meg a megoldást, és én egyből megcáfolom.

2015. júl. 3. 19:21
 7/81 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy kimutatható dologról van szó, a láthatóságát hétköznapi értelemben értem. (azt hiszem ez is már segítség)
2015. júl. 3. 19:22
 8/81 anonim ***** válasza:
Kimutatható? Ezek szerint jellemről van szó. Az viszont nem tárgy. Félrevezettél. Nos a helyzet az, hogy olyan sem létezik. Egy jó pszichiáter bármilyen belső titkot vagy érzést ki tud szedni az emberből, és akármire ráveheti, főleg ha még valamilyen illegális módszert is használ közben, mondjuk valamilyen szert alkalmaz az illetőn.
2015. júl. 3. 19:24
 9/81 anonim ***** válasza:
A valóság!
2015. júl. 3. 19:25
 10/81 A kérdező kommentje:

6# igazad van, és vegyük figyelembe, hogy a kérdés nem lett egyértelműen megfogalmazva. Azért volt nehéz megfogalmazni, mert ha többet árulok el, már túl sokat elárulok.

Vegyük azt, hogy ez egy "tárgy", amit csak Te látsz egész életed során. Nyelvtanilag végül is tárgy és most sokat elárultam. A monitorodat bárki láthatja. Többet most nem írok, mert kezd barkóba lenni :-)

2015. júl. 3. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!