Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Youtube on véletlenül rátalált...

Géniusz393 kérdése:

Youtube on véletlenül rátaláltam olyan videora hogy "különös hangok az űrből eredetét senki nem ismeri" erről valaki hallot már? Tényleg az űrből jöhet vagy ezek a titkos létesítmények bocsájtják ki mint pl a HAARP?

Figyelt kérdés
űrből jövő különös hang, HAARP,
2015. máj. 23. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért hiszed el hogy egyáltalán van ilyen különös hang? Te már hallottad?

A videók 90%-a alá csak bevágott hang, ahol meg nem, ott vonat fékez, vagy Feri bá flexel két házzal arrébb.

2015. máj. 23. 19:15
 2/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem el ezért is kérdezem h ennek van e valóság alapja mert utánanéztem több videó is volt más országokból egymáshoz hasonló hangokkal hangokkal feribácsi flexel XD
2015. máj. 23. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Az űrből biztos nem jöhet. Ugyanis az űrben nem terjed a hang. Ha valóban igaziak ezek a hangok, akkor más magyarázatnak kell lennie, de az biztos, hogy nem a HAARP.
2015. máj. 23. 19:45
 4/10 A kérdező kommentje:
tényleg ez ilyen egyszerű az űrben nem terjed a hang akk ezek a videók mind csak átverések lehetnek?
2015. máj. 23. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem ezt mondtam. Lehetnek valódiak is, hiszen annyi minden van még a világom, amiknek a keletkezéséről csak alig vagy egyáltalán nem rendelkezünk információkkal (pl.: gömbvillám, földrengések). Továbbá számos olyan dolog lehet, amit még fel sem fedeztünk.

A HAARP-ról meg csak annyit, hogy ha valóban működne, akkor nem hinném, hogy USA egyik leggazdagabb államát - Kalifornia - ekkora szárazság sújtaná, mint most. Persze ez csak a személyes véleményem.

2015. máj. 23. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Bizony, ezek a videók átverések.
2015. máj. 24. 11:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekre gondolsz?

https://www.youtube.com/watch?v=nW97Ww-9Z-o

Érdekes sztory:

Két nappal ez előttig nem is hallottam ezekről. Két napja szólt öcsém, hogy hogy hallottak ilyet vidéken. Egyik haverommal dolgoztak a műhelyemben péntek este, amikor erre a kürtszerű valamire lettek figyelmesek. Ketten voltak, nem ittak, nem drogoztak ( épp autót szereltek). Én onnan ~250km-re voltam Budapesten, tehát kimaradtam a buliból. Mindkettejük beszámítható, egyikük sem paranormal vagy ufó hívő :D

Ezek után én már azt merem feltételezni, hogy tényleg nem alávágás az a hang a videókon. Azt azért nem mondanám, hogy az űrből jönnek a hangok ( az csúnya is lenne xD ) de nem teljesen elképzelhetetlen. Minden videó van szél, elég komoly viharfelhők ( otthon is voltak pénteken), nem tartom kizártnak hogy bizonyos esetekben úgy álljanak össze a dolgok ( páratartalom, felhők hőmérséklete, csapadékeloszlása, légnyomás, hőmérséklet, szélerősség stb...) hogy egy-egy elektromos kisülésnek akár ilyen hangja legyen.

2015. máj. 24. 11:41
 8/10 anonim válasza:
A 2012 elejéről származó videók biztos nem hamisítványok, de ezzel nem azt mondom, hogy a mostaniak azok, csak ugye ha jön valami érdekes jelenség akkor a "vicces" emberek elkezdik gyártani a hamis/idétlen videókat. Ami a lényeg: én hallottam ezt a hangot és soha nem fogom elfelejteni. Rajtam kívül még ketten hallották...
2015. máj. 26. 00:08
 9/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez a videó 2012-ből van. Ez biztos, hogy nem kamuvideó: https://www.youtube.com/watch?v=NaA_WQz49ZI
2015. máj. 26. 00:26
 10/10 A kérdező kommentje:
én még nem hallottam ilyesztő lehet bármi is ez kiváncsi lettem nagyon
2015. máj. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!