Youtube on véletlenül rátaláltam olyan videora hogy "különös hangok az űrből eredetét senki nem ismeri" erről valaki hallot már? Tényleg az űrből jöhet vagy ezek a titkos létesítmények bocsájtják ki mint pl a HAARP?
Miért hiszed el hogy egyáltalán van ilyen különös hang? Te már hallottad?
A videók 90%-a alá csak bevágott hang, ahol meg nem, ott vonat fékez, vagy Feri bá flexel két házzal arrébb.
Én nem ezt mondtam. Lehetnek valódiak is, hiszen annyi minden van még a világom, amiknek a keletkezéséről csak alig vagy egyáltalán nem rendelkezünk információkkal (pl.: gömbvillám, földrengések). Továbbá számos olyan dolog lehet, amit még fel sem fedeztünk.
A HAARP-ról meg csak annyit, hogy ha valóban működne, akkor nem hinném, hogy USA egyik leggazdagabb államát - Kalifornia - ekkora szárazság sújtaná, mint most. Persze ez csak a személyes véleményem.
Az ilyenekre gondolsz?
https://www.youtube.com/watch?v=nW97Ww-9Z-o
Érdekes sztory:
Két nappal ez előttig nem is hallottam ezekről. Két napja szólt öcsém, hogy hogy hallottak ilyet vidéken. Egyik haverommal dolgoztak a műhelyemben péntek este, amikor erre a kürtszerű valamire lettek figyelmesek. Ketten voltak, nem ittak, nem drogoztak ( épp autót szereltek). Én onnan ~250km-re voltam Budapesten, tehát kimaradtam a buliból. Mindkettejük beszámítható, egyikük sem paranormal vagy ufó hívő :D
Ezek után én már azt merem feltételezni, hogy tényleg nem alávágás az a hang a videókon. Azt azért nem mondanám, hogy az űrből jönnek a hangok ( az csúnya is lenne xD ) de nem teljesen elképzelhetetlen. Minden videó van szél, elég komoly viharfelhők ( otthon is voltak pénteken), nem tartom kizártnak hogy bizonyos esetekben úgy álljanak össze a dolgok ( páratartalom, felhők hőmérséklete, csapadékeloszlása, légnyomás, hőmérséklet, szélerősség stb...) hogy egy-egy elektromos kisülésnek akár ilyen hangja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!