Szerintetek is a HAARP a felelő a sok vihar meg eső miatt?
Senkinek nem lenne érdeke, tehát nem, nem a HAARP miatt van. Nem is tudna (szerintem) ilyen globális vagy kontinenseket átható időjárási manipulációkra.
Egyre nagyobb az emberiség energiaigénye, és az valahol kikerül a közvetlen környezetbe, hőenergiaként ami pedig, mint tudjuk, nem vész el csak átalakul. Pl. szélenergiává.
Ezt csak gondolom.
Régen is volt tornádó, mint most Oklahomában, Dorothy, Óz a csodák csodája és sok régi irodalmi műben is leírják.
Özönvíz a Bibliában, stb. stb.
Azért kapjuk fel a fejünket, mert most bármi van rögtön videó készül, megy fel Youtubra, és a szenzációhajhász média is ebből profitál, csinál nézettséget.
E miatt gondoljuk, hogy csak most változik ennyire a világ. Mindig ilyen volt. No para. :)
Volt ennél még durvább is:
Titkon abban reménykedtem, hogy nem érkezik kritika a helyesírást illetően, de csalódnom kellett. Mindig van pár szánalmas figura, aki beleköt, csakhogy többnek gondolja magát másoknál. Gratulálok 1-es!
2. hozzászóló. Nyugi, rendben vagyok agyilag. Nem hiszek az efféle badarságokban. A szélenergiás hipotézised kicsit megmosolyogtatott. Mármint nem rosszból :)
Én úgy látom mostanában az emberek egyre fogékonyabbak a szélsőséges elképzelések elfogadására, és közben szemet hunynak saját felelőségük felett. Vagy a HAARP-ra fogják az időjárási anomáliákat, vagy azt állítják, hogy ez teljesen természetes. Szerintem az igazság valahol a kettő között van. Persze csak képletesen. A HAARP (a tömegpusztító fegyver értelmében(leírni is vicces)) mi vagyunk, maga az emberiség. Együtt basztuk el, és ezek a következményei. A globális felmelegedés, és a velejárói. Mások azt mondják, hogy mindez egy természetes folyamat, de bizonyítékuk nincs rá. Ahhoz különben is túl gyorsak, és drasztikusak változások. Tök jó lenne, ha ezt végre, a legtöbben be is látnák.
A felmelegedésnek egyenes következménye a változatosabb, szélsőségesebb időjárás. Nem kell kitalált marhaságokra ujjal mutogatnunk, csak mert te is, én is ontjuk a hatástalaníthatatlan kevert hulladékot és szennyvizet, nyomjuk a füstöt, és ahogy elviszik tőlünk, úgy feledkezünk meg róluk... Akár a nemigen tartós modern cuccaink legyártásával járó iszonyú természetkárosításról.
Nincs szükség haarpra ahhoz, hogy növeljük a hőingást. A romló körülmények romlását miért lenne hasznos siettetni? Anélkül is abba az irányba változik a klíma. Pénzkidobás.
"Titkon abban reménykedtem, hogy nem érkezik kritika a helyesírást illetően, de csalódnom kellett. Mindig van pár szánalmas figura, aki beleköt, csakhogy többnek gondolja magát másoknál. Gratulálok 1-es! "
Szerintem a titkon reménykedés helyett sokkal egyszerűbb leírni azt a 2 sort helyesen, hidd el nem olyan bonyolult, van egy piros vonal is ami segít.
Ennél kézenfekvőbb módon már csak úgy tudom, ha leírom. Direkt volt. Mielőtt belémkötöl, tanulj meg olvasni a sorok között, és ne csak a piros vonalat nézegesd ( a sorok között, ...érted???... a sorok között (mert a piros vonal is ott van. Tudod?! A sorok között.) :D ) Tudom nem vicces, de ha másképp nem megy muszáj vagyok gúnyolódni...
Ezzel csupán arra akartam rámutatni, hogy a neten helyesírásba belekötni szánalmas. Az én szememben legalábbis.
ez részben természetes folyamat is, de nagy részben az emberiség is tehet róla valószínűleg.
azért lenne mit tenni a Földünkért, megelőzni, megakadályozni, változtatni szokásokon.
De nincs tudatos nevelés a környezetszennyezés ellen.
és az érdekek mindig előrébb lesznek az emberiségben mint hogy gondolkodnánk, hogy ne tegyük tönkre a környezetünket.
Azért én is parázok, hogy ennek így nem lesz jó vége.
Szánalmasnak tartod, ha valaki beleköt az írásodba?
Akkor ha csak azért írsz helytelenül, hogy valaki szóvá tegye, majd bele tudj kötni az micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!