Most mi ez a hiszti a HAARP körül?
Kicsit nem szokványos az időjárás, erre minden hülye egyből összecsinálja magát és összeesküvéselméleteket gyárt?
Facebookon egy rakás állítólagos bizonyítást linkeltek be, hogy a HAARP direkt befolyásolja az időjárásunkat, bizonyítás gyanánt pedig odalinkelgettek néhány összevissza dátumozott műholdképet, meg hirtelen felbukkanó repülőkre hivatkoztak, amik nyilvánvalóan a havazást hozták...
Most ez lesz a 2012-es világvége után a paranoiások egyetlen új beszédtémája?
Én pl a magam részéről nem is hiszem, hogy az emberiség képes lenne befolyásolni az időjárást. Tévednék, és mégis van igazság ezekben a cikkekben?
Vannak esetleg szakmai ismereteid, h ennyire ki vagy akadva?
Esetleg jártál már a HAARP bázisán és megvizsgáltad?
Szia!
A HAARP-ról nem tudok mit mondani, de ezt a mondatodat:-"Én pl a magam részéről nem is hiszem, hogy az emberiség képes lenne befolyásolni az időjárást."-nem hinném, hogy végiggondoltad!
Nézz utána! Az emberiség, hol akarva, hol akaratlan, de régóta befolyásolja az időjárást.
Bocs, rosszul fogalmaztam, helyesbítenék. Nem hiszem, hogy az emberiség közvetlenül tudná befolyásolni az időjárást, pl szándékosan havazást generálni márciusban, stb.
Másodiknak üzenem, hogy nem, sosem jártam még a HAARP bázisán, de a maják között sem jártam sosem, mégis ki voltam akadva a 2012.12.21-es hülyeségre is.
A HAARP nagyon divatos téma az összeesküvők körében. A dolog azért vicces már a legelejétől, mert a HAARP nem holmi szupertitkos bázis, hanem egy nyílt kutatóközpont, ahová még iskolás csoportok is szerveznek látogatásokat :)
Ebben a mostani hülyeségben nekem az a fura, hogy az időjárás egyáltalán nem olyan vészes. Nem vagyok túl öreg (26), de emlékeim szerint volt már ilyen késői tél nem egyszer, a szülők, nagyszülők idejében pedig ennél sokkal durvább telek is voltak.
Arra már régóta képes az ember, hogy esőfelhőket hozzon össze vagy oszlasson szét, esetleg jégfelhőket esőfelhővé csillapítson. Ezek nagyon régi technológiák, ki tudja, hogy még mire képes a hadiipar és ki tudja, hogy mennyi mindent kötnek az orrunkra.
Nehéz egy ilyen kérdésre biztos választ, adni, legfeljebb az ember hitegeti magát, hogy "ez biztosan nem igaz" vagy "csak nem olyan gonoszok", közben arról megfeledkezik, hogy egy alapjaiban hazug, igaztalan világban élünk. Az öntudatlan világvége várás éppoly tébolyult, mint a megalapozatlan struccfelfogás.
De miért vagy benne biztos?
Nincsenek ismereteid, nem jártál még ott, miért gondolod 100%-ra, b akkor mégis neked van igazad.
Honnan szűrted le, hogy biztos vagyok benne? A "nem hiszem" úgy tudom, véleménynyilvánítás, nem pedig ténykijelentés.
Egyébként pedig annyit tudok mondani, hogy minden összeesküvés elméletet kétkedve szoktam fogadni, pláne ha ilyen semmitmondó, ködösítő "bizonyítékokkal" próbálják alátámasztani.
De ott van az utolsó kérdésem is, tehát én hajlandó vagyok hinni, csak akkor valami normális, lehetőleg kézzelfogható bizonyítékokkal kérném alátámasztani az elméletet olyan zavaros, áltudományosnak tűnő cikkek helyett, amilyeneket egy kis fantáziával akár én is megírok egy unalmas délután.
Tudod 55%, az elméleteket bizonyítani kell, nem cáfolni...
G.
De ha ő kijelenti, h valami nincs, az is egy elmélet.
Én pont erről pofázok, h én nem jelentek ki semmit meg nem röhögök, ha mondjuk valaki azzal jön, h lehet van egy gép, ami képes erre és használják is.
Én nem is állítom, h tuti van, de azt se h nincs.
Lehetségesnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!