A HAARP okozta volna a földrengéseket? Mit gondoltok?
Titkos kísérletek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 12:09
1/9 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, és most még finoman fogalmaztam.
De szigorúan elméleti síkon tételezzük fel, hogy az amcsiknak lenne egy szuper "földrengéscsináló" gépe. Ezt miért egy szövetséges államon próbálnák ki, és miért csak egy lófingnyi földrengést csináltak?
Vannak hatalmas lakatlan területek, ahol akár 7-8-as erősségű földrengéseket is kipróbálhatnának, esetleg ellenséges országok, például Észak-Korea, vagy Irán.
De amúgy írd már le, hogy honnan szopjátok ki ezeket a baromságokat, hogy a HAARP-pal földrengéseket lehet csinálni!
2011. jan. 30. 12:28
2/9 anonim válasza:
Tegnap a magyarországin kívül 15 olyan földrengés volt, ami 4-esnél erősebb:
Tehát ez egy totál hétköznapi dolog globális szinten.
Ha van is HAARP, azt komolyabb célokra használják...
2011. jan. 30. 12:39
3/9 anonim válasza:
HAARP-al nem földrengést lehet csinálni hanem az embereket nagyvonalakban befolyásolni
2011. jan. 30. 12:40
4/9 anonim válasza:
Tessék itt egy cikk a HAARP-ról ami nem csöppög a konteótol: [link]
2011. jan. 30. 12:48
5/9 anonim válasza:
12:40 Talán te kezeled a HAARP-ot, hogy ilyen biztos kijelentést teszel róla? Örülök, hogy magas rangú amerikai katonai vezetők ilyen jól beszélnek magyarul és ennyire ősszintek. Nem megsérteni akartalak, de ugyanúgy nem tudsz semmi mást erről a projektről, mint amennyit a honlapjukon közölnek, mint bárki más.
2011. jan. 30. 12:52
6/9 anonim válasza:
Semmi gond kedves utolsó, csak azt mondanám neked hogy az univerzumban nincsenek titkok. Ha az ember elég érett rá spirituálisan mindenre megkapja a választ. Tudom hogy fogtok erre a válaszra reagálni de ez az igazság.
2011. jan. 30. 14:59
7/9 anonim válasza:
Utolsó: Akkor miért nem spiritualitás felé fordult emberek nyerik a vetélkedőket, a lottót, és miért nem mennek politikusnak.
2011. jan. 30. 15:27
8/9 anonim válasza:
1 A titok és a jövőbe látás két különböző dolog, mivel a jövő nem előre meghatározott.
2 Ezt sem értem mi köze van de spirituális ember nem megy politikusnak mivel akkor azok közé menne akik ellen "harcol".
2011. jan. 30. 16:08
9/9 A kérdező kommentje:
Sorry csak poénból raktam ki ezt a kérdést... A HAARP egy időjárás manipuláló szerkezet :) De a titkos kísérletekhez azért még lehet köze...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!