Most mi ez a hiszti a HAARP körül?
Kicsit nem szokványos az időjárás, erre minden hülye egyből összecsinálja magát és összeesküvéselméleteket gyárt?
Facebookon egy rakás állítólagos bizonyítást linkeltek be, hogy a HAARP direkt befolyásolja az időjárásunkat, bizonyítás gyanánt pedig odalinkelgettek néhány összevissza dátumozott műholdképet, meg hirtelen felbukkanó repülőkre hivatkoztak, amik nyilvánvalóan a havazást hozták...
Most ez lesz a 2012-es világvége után a paranoiások egyetlen új beszédtémája?
Én pl a magam részéről nem is hiszem, hogy az emberiség képes lenne befolyásolni az időjárást. Tévednék, és mégis van igazság ezekben a cikkekben?
"Mivel egy s*ggdugasz vagy így max te azt jelentheted ki, h talán úgy van vagy talán nem."
Kedves 55%-os, kérlek olvasd el újra, ezúttal odafigyelve a szövegre, hogy mi is volt a válaszom! Másodszori olvasásra reménykedem benne, sikerül leszűrnöd az írásomból, mit jelentettem ki egyértelműen és mit nem.
Másrészről a továbbiakban legyél szíves kerülni a hasonló hangnemet, és ne akard megmondani nekem, hogy én miben hihetek! Illetve nem tudom, honnan vetted az ötletet, hogy te döntsd el nekem, hogy miről lehet véleményem és miről nem, mifelénk, ha valamivel nem értünk egyet, akkor érvelni, cáfolni, vitázni szokás.
Miért?
Te is lehülyézted az embereket.
Úgy kategorikusan az embereket nem, csak azokat, akik azzal töltik a szabadidejüket, hogy ilyen elméleteket találnak ki.
Ráadásul nem azon volt a hangsúly, hogy ki merészelted írni, hogy "seggd*gasz", hanem az egész kommented nyíltan agresszív és kötekedő volt, csak időközben törölték, így nem tudok már idézni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!