Találós kérdés: Mi az amit csak Te látsz, és rajtad kívül senki más nem?
Figyelt kérdés
Nem az álomra gondolok, hanem egy fizikailag látható dologra.
A kategória nincs eltévesztve, kéretik nem áthelyeztetni. Bármilyen ötletet és indokot elfogadok, illetve cáfolatokat is.
2015. júl. 3. 19:00
31/81 anonim válasza:
Rájöttem. Egy olyan dologról van szó, ami relatív. Tehát olyanra gondolsz, hogy idő, vagy dimenzió, esetleg sebesség, vagy saját magam elhelyezkedése a térben, vagy valami ilyesmi.
32/81 A kérdező kommentje:
30# válasza nagyon tetszik, valóban vannak ilyen érzékek amiket nem lehet másnak megmutatni, átadni. Persze nem erre gondoltam, de hát írtam is az elején, hogy jöhetnek ötletek. Nekem van egy konkrét dolog, és eddig egy emberke közelítette meg. Mosogatni meg azért mentem, mert közben muszáj.
2015. júl. 3. 20:07
33/81 anonim válasza:
De ha az érzéseket meg az ilyen szemmel nem látható dolgokra azt mondod, hogy jó, akkor mégsem olyanra gondolsz, amit szó szerint szemmel lehet látni? Mert az ilyenekre, hogy szenvedés vagy vágy nem helyes azt a szót használni, hogy "látni", mert a kérdésben látásról volt szó.
34/81 anonim válasza:
Saját magam tükörképe.
Én nyertem, Ennyi! :D
Azt lehetetlen hogy más is pontosan ugyanolyan szögben és megvilágításban lássa
35/81 anonim válasza:
Szépség?
Valami rögtön vakító fény?
A karizmom?
36/81 anonim válasza:
De, ha a szemüregébe helyeznek egy kamerát. :)
De amúgy én tudom már a választ. A válaszom pedig: titok.
37/81 anonim válasza:
Azért, mert csak akkor titok, ha te magad tudod csak. h már más is tudja, akkor már nem titok.
38/81 A kérdező kommentje:
De bizony szemmel lehet látni :-)
2015. júl. 3. 20:14
39/81 anonim válasza:
De meg is lehet fogni? El is lehet dobni? Rá lehet önteni egy vödör festéket? Ezt azért még áruld el.
40/81 anonim válasza:
Na jó ha a tükör nem nyert akkor talán a déjá vu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!