Az emberek miért keverik a környezetvédelmet és a természetvédelmet?
Figyelt kérdés
Szerintem egyértelmű, mi a természet és mi a környezet.2014. aug. 10. 19:07
41/41 A kérdező kommentje:
Engem zavar, hogy azt hiszik, a jegesmedvékért fogok kampányolni. Mondjuk az természetvédelmi szakemberként is zavarna, mert lenézés, nem ilyen egyszerű a munkájuk.
Én az ember egészségéért szeretnék küzdeni, és nem az állatokért. Ezt be is ismerem, mert szerintem nem lehet globálisan se semmit se tenni, de még ilyen kiterjedten se, hogy minden élőnek jó legyen.
A cél se ugyanaz...
Egyik az embereket védi a másik minden élőt, ami nem ember és minden élettelent ami nem ember által lett létrehozva.
És nem gondolom, hogy ha valaki a környezetvédelemben dolgozik, tudnia kell, hogy milyen fa nő az Északi-középhegységben és hogyan kell megállapítani, hogy adott területen milyen társulás él.
És tevékenység szintjén még mindig ég és föld.
2014. aug. 13. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!