Az emberek miért keverik a környezetvédelmet és a természetvédelmet?
"Szóval irritál, hogy keverik. Én tudatlanságnak érzem."
Annyira van jogod rajta morgolódni, amennyire joga van egy szerszámélezőnek, ha simán köszörűsnek hívják.
Az átlagember miért lenne köteles szétválasztani a két dolgot? Számára a kettő egyformán fontos vagy lényegtelen, de ennyi. Ez nem műveletlenség, erre semmi szakismeret nem várható el az átlagembertől. Szépen türelmesen magyarázd el neki a különbséget, vagy tűrd a tévedést. :)
Ezt a tudatlanságot elég jól el tudnám viselni. Ami miatt egy ország pusztul mind fizikailag, mind mentálisan, azt valahogy kevésbé.
Ha irritál, akkor vagy kerüld el, vagy oldd meg. De ne csinálj belőle látszatproblémát.
Valahogy tőlem is elvárják, hogy logikus dolgokat, amik valamilyen szinten az alapműveltség részei is, tudjam és valahogy nem szoktak türelmesen magyarázni, ha nem tudom.
Valahogy, ha két szakmát összekeverek, harapni szoktak és valahogy megértem.
Joggal merül fel a kérdés: minek nevezzelek?
+1
Majd ezt akkor fogom elhinni, ha elmagyarázzátok, miért, mi alapján?
Egyébként az érveitek alapján tényleg minden mindennel összefügg. Tehát egy villamosmérnök is lakatos, közlekedésmérnök, gépészmérnök és informatikus is, tanulnia kell és értenie hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!