Energiát nem lehet létrehozni se elpusztítani. Akkor ha elméletben valaki elutazna egy másik időbe akkor az egyik helyen több a másik helyen pedig kevesebb energia lenne? (Lehetőleg a nem lehetséges és hasonlókat hanyagoljátok létszíves. )
Mert akkor az adott időből az az energia mennyiség amit a teste tartalmaz (+ amit magával visz) eltűnik abból az időből és egy másikba kerül át és akkor ott addig nem is lesz egyensúly amíg a két időpont nem találkozik.
Vagy ha az adott időből ahová megyünk velünk meg egyező mennyiségű energia kerül át a mi időnkbe. De azt meg hogyan vitelezi ki mert ha úgy nézzük hogy azonos mennyiségű proton neutron meg elektron legyen és azok össz. energiája meg egyezzen az időutazó (vagy akármi) részecskéinek össz. energiájával. De ezzel meg az a gond hogy mi van akkor ha a bolygóról az összes vasat át küldjük másik időbe és az energia pl.: héliumban pótlódik. Akkor meg szintén nem stimmelne valami.
"Gondolom neki az 50 éves tanagyagot kellett benyalnia,amit kint a "való világban" azon nyomban el kellett felejtenie!Itt az van hogy a fizika törvényeit kész tényként kell kezelni,aki rátud cáfolni azt meg eltapossák!"
Azért nem érdemes vitázni ezekkel és a hasonló kijelentésekkel, mert egyszerűen alapvetően nem igazak.
"ahol a szabadenergia generátorok kutatása-fejlesztése volt a feladatom."
Tehát feltehetően te is Egely mester műhelyében tevékenykedsz :)
""""A műszaki főiskoláról kikerülve..."
Gyanítom, ez a "kikerülve" nem egészen azt jelenti, hogy sikeresen elvégezted és lediplomáztál."""
Ez most miért fáj nekem,hogy adná vissza,ha nincs is neki?:)Neked mi a végzettséged?Bár azt mondasz amit akarsz,én meg azt hiszek amit akarok.
46%, egy sima nem is elég lett volna, de így sookkal többet megtudtam. Köszi! :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!