Lehetséges, hogy energia italos doboztól kaptam el szájfertőződést?
Annyira nem durva a dolog minta gugli képek,de rettenetesen fáj. Van egy herpesz szerű valami az alsó ajkamon és ha nyál vagy bármi kenőcs éri rettenetesen csíp. :( Próbáltam herpesz kenőcsöt kenni rá meg tapaszt felrakni...jegeltem is és ma elmentem vele orvoshoz,mert már sírtam annyira fájt...és ő mondta,hogy valami fertőződés. Kaptam gyógyszert és 2 fajta új kenőcsöt. Kicsit olyan Szandikásra van dagadva a szám... :D Ami azért gáz és kellemetlen,de folyamatosan jegelem.
Amúgy...az okát nem tudom,hogy miért ilyen. Nem ittam más után...párom van,de neki semmi baja nem volt és most sincs. A doki kérdezte,hogy nem-e ittam kocsmába (poénkodott :D) vagy fogorvosnál voltam az elmúlt pár napban,de nem. Viszont eszembe jutott hogy ittam dobozos üdítőt meg energia italt... Szerintetek?
Pár éve láttam egy műsort,ahol épp az ilyen dobozokon lévő baktériumokról volt szó...
Mutatták a boltok polcain lévő tenyészetet is.Sőt,amikor filmeztek,akkor épp a dobozos üditők tetejéről figyelte őket egy egér...
A műsor végén megkérdezte aki a filmet készítette,hogy vajon hányan vannak olyanok akik csak kibontják és rakják is a szájukhoz...Számomra elgondolkodtató volt,azóta nem is nagyon ittam dobozból dobozost.
Viszont most a párod orális kényeztetését egy kicsit mellőzzétek,nehogy átterjedjen rá.
Bár gondolom,nem sok kedved van fájos,duzzadt szájjal az orálhoz.
Mielőbbi javulást kívánok!
Köszönöm szépen!
Szép napot nektek! :)
Így vna, 2-nek igaza van.... Lepisili, megmássza egér, patkány, ki tudja mi még.
Aztán aki bepakolta a csomagoláskor, mert lehet hogy dobozonként rakták össze a nagykernél ki tudja milyen kézzel fogta meg? Egy ismerősöm rendszeresen a papírpénz bankót vette a szájába, míg el nem kapott egy klassz fertőzést.. A pénz még az energiaital dobozától is koszosabb...
Töltsd ki inkább pohárba, igaz, hogy akkor is érintkezik a doboz felületével....Mellesleg nem is egészséges az energiaital, ahogyan ezek a dobozos üfdítők sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!