Mitől legyek kicsit energikusabb?
Figyelt kérdés
Mostanában munka közben, pláne nyáron úgy érzem rettenetesen fáradt vagyok. Nem dohányzom, alszom eleget, eszem rendesen, mégis legszívesebben kifeküdnék. Pedig nagy szükségem lenne az energiára. Mit javasoltok? Sportoljak hajnalban, meló előtt? Pezsgőtabletta, kávé, tea?2012. aug. 27. 14:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem sok folyadék..főleg víz. Nekem az segített.
2/2 anonim válasza:
A sport az tényleg jót tenne,de nem kell hajnalban felkelned és kimenni futni,elég ha csak benyomod a tévét és nyomsz egy két torna gyakorlatot.
A rágózás is felpörgeti az agyat,a kávé meg ugye az én legnagyobb segítségem.
én azt is szoktam csinálni hogy ülök és a két lábamat úgy rezegtetem fel alá..ez kizárja azt hogy valami másra figyeljek és jobba tudok fókuszálni.Meg jó a vérkeringésnek is de :S úgy tudom ez egy rossz káros szokás..viszont nekem segít az energiám fenntartásában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!